Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 En iyi PvP MMORPG si Shadowbane ve Sci-Tech MMORPG Anarchy Online (Notum Wars la beraber) accountlarini satiyorum. Kutusunda, orijinal cdleri ile teslim edecegim. Ilgilenen var ise pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Her iki urunde 50 milyondan satiliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tanesi 50 milyonmu? IIHS alınmaz[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Shadowbane acc si lvl 59 mage channeler + dunya kadar rare itemlar ile dolu. bunun disinda bir kac r3 char var ayrica butun irklar oynamaya acik. AO icin ayni sey gecerli degil. Zamaninda lvl 200 fixer 154 enf barindirmaktaydi gerci. Haklisin 50 milyon fazla AO icin 30m olsun. Oyunlar orijinal kutularinda teslim edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 avaturk notum wars ı 19 milyona satıo icinde ao da dahil[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Shadowbane'e trink 30 milyon veririm.[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Shadowbane 30m anlastik. Bir bulusma zamani ayarlayalim pm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Erutan, 06 December 2003 16:45 tarihinde demiş ki: avaturk notum wars ı 19 milyona satıo icinde ao da dahil avaturk sana lvl 200 fixer ve 154 enforcerıda veriyomu 19 milyona dahil olarak ? forum trollu olmayalım![hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar