narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Lütfen abuk subuk şeyler yazmayın fikir arıyorum sadece... Sevgilim değil çok yakın dostum ama sevgili için alınabilcek şeyleride yazın sorun olmaz :) Lütfen threade mahvetmmeyin...[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 dalga geçiyorum sancaksın ama tonbalığı konservesi, yangın söndürücüsü, karpuz, süpürge falan gibi hediyeler bence parfüm vs almaktan çok daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Karpuz haklısın ama ne dicem yani "Sana laik değil ama böle bi yangın söndürücü aldım" :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Şahsen ben yukarda saydıklarımı aldım... Ton balığı konserversini kafama attı kız ama 3 senedir saklıyo yani :) Yamuk ama konserve kafama attıı için son kullanma tarihi 2004[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 2 kere atmış low [Bu mesaj karpuz tarafından 13 Mart 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 para ver olm ver 30- milyon gitsin alsın ne istiyosa[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Benim için fazla orginal olur :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: GeeM, 13 Mart 2003 18:00 tarihinde demiş ki: para ver olm ver 30- milyon gitsin alsın ne istiyosa[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Böhhhh :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 paran bolsa saat, zarif bişey seçersen güzel olur.. bakıp bakıp seni hatırlar yok o kadar para ayıramamam diyosan yine abartı olmayan bi kolye cok iyi gider.. sahsen benim fikrimi sorucak olursan bana yapılan bi süpriz gibisi yoktu.. cok yakın bi arkadasım bi anda birine hediye alıcagını hatırladı aniden yemekten kalkıp hediye begenmesi gerektigi söledi bana da senin zevklerini sevdigim icin senin begenmeni istiyorum dedi.. neyse dolastık tüm sehir merkezini orjinal seyler satan bi dükkanda cok zarif bi saati seçtim, üzülerek "bu" dedim cünkü bu kadar yakın bi arkadasımın benim bilmedigim bi kıza böle güzel bi hediyeyi alması icimi biraz burkmuştu..evime geldigim de ayrılmamız gerekiyodu haliyle tam ben merdivenleri cıkarken elimden tutup paketi avcuma bıraktı.. ben mi naaptım ? 2 senedir güzel bi beraberligim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Tamam güzelde benim hediye alıcağım kişi bunu yemez :) Yanlış anlama "o çok akıllı sen safsın filan" manası çıkartmanı istemem ama yemez..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 olay eger cok ickili ortamda geciyosa ve ona asıksan o kadar cok seyi düsünüyosun ki 2 saat icinde "ulan bu hıyarto bunu bana almıs olamaz mı?" demiyosun.. zaten ben bi anımı anlattım sana bu taktigi yap demedim yani ama süprizler karşısında kızlar salaklaşır unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: karpuz, 13 Mart 2003 17:52 tarihinde demiş ki: dalga geçiyorum sancaksın ama tonbalığı konservesi, yangın söndürücüsü, karpuz, süpürge falan gibi hediyeler bence parfüm vs almaktan çok daha iyi... ????????hadi öbürleri bi derece de..karpuz ne iş??? :)[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Hmm güzel mücevherlerle süslenmiş zarif bir hançer. Yada meşeden yapılmış bir kısa yay. Yada uzun bir elbise. Ama malesef hiç bir kız bunları beğenmez. Eğer sırf burda işleri karıştırmamak için yakın arkadaşım falan diyosan ama gerçekten sevgilin gibiyse yemeğe çıkart. Eğer yok gerçekten yakın kız arkadaşım diyosan, güzel ve hoşuna gitceğin bir türde bir müzik albümü alabilirsin. Baza böyle günlere rast gelirde sevdiği müzik grubunun yeni albümü çıktıysa veya yeni bir müzik grubu görüpte çok sevdiyse ona ait bir albüm alabilir. Mesala biri bana opeth albümü alsa mutlu olurdum ( balta alsa daha mutlu olurdum)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 zarif bi hançerden iyi hediye olurdu bence de[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Basbaya karpuz abi kurdeleyle sardım falan... fiyonk falan yaptım hatta üstüne kart yapıştırdım götürdüm verdim :D[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Kenderleme, 13 Mart 2003 18:26 tarihinde demiş ki: zarif bi hançerden iyi hediye olurdu bence de Benim kendi bakış açımdan çok güzel bir hediye aslında.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Ben kIz oLsam. Ayinin biri hançer getirse tIrsarIm şahsen.. Ne demek istiyo bu diye..[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ehe yani kıza hançer alınmaz tabiki :P ama bana alınır mesela. ben zarif falan istemem böyle kalas gibi 1.5 metrelik bi viking kılıcı yada meşeden yapılmış longbow.. yada bi öpücük kafi :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hayır cidden güzel hediye olurdu.. ama tabi pıçak gibi vermiyecen tabi.. kını olcak güzel işlemeleri falan.. ekmek bıçaa gibi bişey verirsen tabi kötü olur o zaman :)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Tabiki öyle verilmez. Kılıfıda mücevher işlemeli olmalı ve bunun unutulamaycak bir hediye olduğunu bilerek vermeli. Ama tabi amacını anlayamaz heralde bir kız ona hançer versen ama ben öle bir hediye versem bir kıza o kız benim gözümde yüceleşmiş demektir. Kolay kolay kendime ait olan şeyleri vermem.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Angelica, 13 Mart 2003 18:05 tarihinde demiş ki: paran bolsa saat, zarif bişey seçersen güzel olur.. bakıp bakıp seni hatırlar yok o kadar para ayıramamam diyosan yine abartı olmayan bi kolye cok iyi gider.. sahsen benim fikrimi sorucak olursan bana yapılan bi süpriz gibisi yoktu.. cok yakın bi arkadasım bi anda birine hediye alıcagını hatırladı aniden yemekten kalkıp hediye begenmesi gerektigi söledi bana da senin zevklerini sevdigim icin senin begenmeni istiyorum dedi.. neyse dolastık tüm sehir merkezini orjinal seyler satan bi dükkanda cok zarif bi saati seçtim, üzülerek "bu" dedim cünkü bu kadar yakın bi arkadasımın benim bilmedigim bi kıza böle güzel bi hediyeyi alması icimi biraz burkmuştu..evime geldigim de ayrılmamız gerekiyodu haliyle tam ben merdivenleri cıkarken elimden tutup paketi avcuma bıraktı.. ben mi naaptım ? 2 senedir güzel bi beraberligim var :) of süpermis takdir ettim arkadası :) bu arada bence herkes yer :) yani yememek icin zeki olmak degil asırı süpheci olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bu arada arkadaslar biraz makul fiyatlı hediyelerden de bahsetseniz :) yok yani mücevherli zarif bir hancer euhahue yuh! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Tabikide hançer almam bu konuyu kapatın lütfen :) Yemeğe çıkıyoruzda yemekte verilcek birde hediye almalaıyım ; açıkçası ben çok güzel antika bi müzik kutusu düşündüm ama nerden bulabilirim bilmiyorum ..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Raid3r, 13 Mart 2003 19:31 tarihinde demiş ki: bu arada arkadaslar biraz makul fiyatlı hediyelerden de bahsetseniz :) yok yani mücevherli zarif bir hancer euhahue yuh! :) O sorun değil bende var zaten heh.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Kız ardeth! Bi yemege çikalim senle :)) şaka bi yana ufak bi hediye ne alabilirsin.. hmm bi düşünelim her zaman için kenarda müzik cdsi alternatifi var. ama arayişimiz daha romantik objelere olacaktir. Valla çok paran varsa şunu tavsiye ederim. Valla acikcasi ben kiz olsam erkek arkadasim bana bunu verse direk evlenirdim.. :)[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords][Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 Mart 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar