Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bayana doğum gününde alınacak hediyeler...

narin

Öne çıkan mesajlar

Şahsen ben yukarda saydıklarımı aldım... Ton balığı konserversini kafama attı kız ama 3 senedir saklıyo yani :) Yamuk ama konserve kafama attıı için son kullanma tarihi 2004[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz
=o=
Sosyal ağlarda paylaş

paran bolsa saat,
zarif bişey seçersen güzel olur.. bakıp bakıp seni hatırlar
yok o kadar para ayıramamam diyosan yine abartı olmayan bi kolye cok iyi gider..
sahsen benim fikrimi sorucak olursan bana yapılan bi süpriz gibisi yoktu..
cok yakın bi arkadasım bi anda birine hediye alıcagını hatırladı aniden yemekten kalkıp hediye begenmesi gerektigi söledi bana da senin zevklerini sevdigim icin senin begenmeni istiyorum dedi..
neyse dolastık tüm sehir merkezini orjinal seyler satan bi dükkanda cok zarif bi saati seçtim, üzülerek "bu" dedim cünkü bu kadar yakın bi arkadasımın benim bilmedigim bi kıza böle güzel bi hediyeyi alması icimi biraz burkmuştu..evime geldigim de ayrılmamız gerekiyodu haliyle
tam ben merdivenleri cıkarken elimden tutup paketi avcuma bıraktı..
ben mi naaptım ?
2 senedir güzel bi beraberligim var :)
Sosyal ağlarda paylaş

olay eger cok ickili ortamda geciyosa
ve ona asıksan o kadar cok seyi düsünüyosun ki 2 saat icinde
"ulan bu hıyarto bunu bana almıs olamaz mı?" demiyosun..
zaten ben bi anımı anlattım sana bu taktigi yap demedim yani
ama süprizler karşısında kızlar salaklaşır unutmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 13 Mart 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
dalga geçiyorum sancaksın ama tonbalığı konservesi, yangın söndürücüsü, karpuz, süpürge falan gibi hediyeler bence parfüm vs almaktan çok daha iyi...
????????hadi öbürleri bi derece de..karpuz ne iş??? :)[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın
-Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir..
-Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!..
-Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm güzel mücevherlerle süslenmiş zarif bir hançer. Yada meşeden yapılmış bir kısa yay. Yada uzun bir elbise. Ama malesef hiç bir kız bunları beğenmez.
Eğer sırf burda işleri karıştırmamak için yakın arkadaşım falan diyosan ama gerçekten sevgilin gibiyse yemeğe çıkart. Eğer yok gerçekten yakın kız arkadaşım diyosan, güzel ve hoşuna gitceğin bir türde bir müzik albümü alabilirsin. Baza böyle günlere rast gelirde sevdiği müzik grubunun yeni albümü çıktıysa veya yeni bir müzik grubu görüpte çok sevdiyse ona ait bir albüm alabilir. Mesala biri bana opeth albümü alsa mutlu olurdum ( balta alsa daha mutlu olurdum)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 13 Mart 2003 18:26 tarihinde demiş ki:
zarif bi hançerden iyi hediye olurdu bence de

Benim kendi bakış açımdan çok güzel bir hediye aslında.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki öyle verilmez. Kılıfıda mücevher işlemeli olmalı ve bunun unutulamaycak bir hediye olduğunu bilerek vermeli. Ama tabi amacını anlayamaz heralde bir kız ona hançer versen ama ben öle bir hediye versem bir kıza o kız benim gözümde yüceleşmiş demektir. Kolay kolay kendime ait olan şeyleri vermem.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelica, 13 Mart 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
paran bolsa saat,
zarif bişey seçersen güzel olur.. bakıp bakıp seni hatırlar
yok o kadar para ayıramamam diyosan yine abartı olmayan bi kolye cok iyi gider..
sahsen benim fikrimi sorucak olursan bana yapılan bi süpriz gibisi yoktu..
cok yakın bi arkadasım bi anda birine hediye alıcagını hatırladı aniden yemekten kalkıp hediye begenmesi gerektigi söledi bana da senin zevklerini sevdigim icin senin begenmeni istiyorum dedi..
neyse dolastık tüm sehir merkezini orjinal seyler satan bi dükkanda cok zarif bi saati seçtim, üzülerek "bu" dedim cünkü bu kadar yakın bi arkadasımın benim bilmedigim bi kıza böle güzel bi hediyeyi alması icimi biraz burkmuştu..evime geldigim de ayrılmamız gerekiyodu haliyle
tam ben merdivenleri cıkarken elimden tutup paketi avcuma bıraktı..
ben mi naaptım ?
2 senedir güzel bi beraberligim var :)

of süpermis takdir ettim arkadası :)

bu arada bence herkes yer :) yani yememek icin zeki olmak degil asırı süpheci olmak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 13 Mart 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
bu arada arkadaslar biraz makul fiyatlı hediyelerden de bahsetseniz :) yok yani mücevherli zarif bir hancer euhahue yuh! :)

O sorun değil bende var zaten heh.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Kız ardeth! Bi yemege çikalim senle :))

şaka bi yana ufak bi hediye ne alabilirsin.. hmm bi düşünelim her zaman için kenarda müzik cdsi alternatifi var. ama arayişimiz daha romantik objelere olacaktir. Valla çok paran varsa şunu tavsiye ederim. Valla acikcasi ben kiz olsam erkek arkadasim bana bunu verse direk evlenirdim.. :)[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 Mart 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...