barbudos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 arkadaslar citroen c2 modeli turkiye ye gelmiş.bu araba hakkında bildiğiniz bişey varsa hani karşılaştırma konusunda falan yardımcı olursanız....bide bu arabayı test eden var mı kullanan..????[hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 benim arkadaş bunu aylar önce kullandı bir hafta falan ama pluriel'di onun kullandığı bayaa hoş araba, f1 şanzımanı falan var[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 gözüme gayet güzel gözüktü alet c3 ün iç tasarımı falan da güzeldi c2 ninki d egüzeldir herhald[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dün Boğaz köprüsünde C2 ve C3 ün kıymetli atasını gördüm ve gözlerime dolan yaşları tutamadım bir araba bu kadar mı güzel olur her ne kadar ortalama 30km/h yle gidiyorduysa da ayağımızı kessin yeter di mi[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Benzin harcaması çok yüksek. 1.4lt 8.3mü ne.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 şehir içinde 8.3 düşük bi rakam. şehir dışındada 4.5 litre yakıyodur bence iyi ama C3 den ufak ve biraz dizaynı yapmacık gibi[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 1.4 şehir içi 8.3 1.6 şehir içi 8.3 bu nasılki? :) *!1.4 206sı 8.9 yakmaktadır, çok mutsuz, umutsuzdur!*[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 2.0 mazda var ortalama 8.5 litre yakıyo bizim. şehir içi 9.5-10 litre yakıyo anamız ağlıyo. demin 20milyonluk benzin aldım banamısın demedi gösterge ehueh[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben gazdan ayağımı çekmeden vites değiştiriyom kırmızı ışıklarda stop ediyom dermişim[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar