fab Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 birkaç haber portalı gezerken çok güzel bir bedava pop3 mail adresi veren bir yere rastladım. 15 Mb alan, türkçe arayüz desteği filanda var. Web üzerinden kullanmak isteyenler içinde gayet hoş bir arayüze sahip. İhtiyacı olanlara duyurulur. gawap Pop3 ayarları şu şekilde: Gawab incoming mail server (POP) is: pop.gawab.com Gawab outgoing mail server (SMTP) is: smtp.gawab.com Outlook'da ki username'niz mailinizin bütünü olarak yazılmalıdır : [email protected] Ayarları yaparken bunu seçili bırakmalısınız : "My outgoing mail server requires authentication" yada "Sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor" [hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 17 December 2003 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 aynı zamanda vindovs olarak da alabiliyorsun bu adresten ama 3 ay kullandım ben bazı mail sunuculara mail gönderemiyor sonra da şifren değişiyor kullanım dışı kalıyor devam edemiyorsun :) yani o kadarda iyi değil gavab olarak açıyorsun farklı bir sunucu olarak geliyor tam olarak çözemedim tavsiye etmiyorum .[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ismi ofsayt abi o nedir 'gawap'... 'gavat' gibi :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ismi gercekten sakat ama yine de tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar