pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaşlar biliyorum cok yavas bir mail programı ama sadece unread klosur ozelligi icin kullaniyordum ama bugun nolduysa o klasoru kaybettim ve tekrar aktif edemiyorum unreadmail klasorunu aktif etmenin yolunu bilen varsa yardım edebilirmi, tesekkurler.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 up[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya kimse kullanmiyormu deli olacam[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: pokemon__RIZA, 16 December 2003 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar biliyorum cok yavas bir mail programı ama sadece unread klosur ozelligi icin kullaniyordum ama bugun nolduysa o klasoru kaybettim ve tekrar aktif edemiyorum unreadmail klasorunu aktif etmenin yolunu bilen varsa yardım edebilirmi, tesekkurler.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. kendim çözdüm sizden hayır yok :D, For Follow Up klasorune gelip ordan new folder diyorsunuz orda ozel klasorler var ordan unread mail klasorunu tekrar yaratabilirsiniz iyi gunler :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar