Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bu fılmı mutlaka ızlemesınız ozellıkle tomun bır ıscıye ustune ates ettırmesı cok saglam bır sagne olmus tuylerım dıken dıken olmustu mutlaka seyredın arkadas mutlaka[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 abi gelse izlicez sharereactorda fln warsa başlıyım downloada cok merak ediyorum bende[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben torrent tan indirdim baya guzel benimde baya hosuma gitti film tavsiye edilebilir.[hline]MixReborn UO. Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bende başladim downloada hadi hayırlısı izleyelim görelim bekleyemicem yine![hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Çok ilginç bi film. Samurai'ların aşırı salak mı yoksa aşırı onurlu mu olduklarını anlayamadım valla. Filmde eleştirilecek çok noktavar .Ama kesinlikle izleyin derim.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Dızlerının ustunde olmektense ayakta olurum hesabı gıbı gelıyor bana ama gercekten onmursan bır mesele sadece fılmde bana koyan tomun o kadar donek olması bır otekı tarafta bır bu tarafta ulen fılm aklıma geldıkce saneler aklıma gelıyor hele sonra yerde yatardan bırını canını almaya gelıyor(takanın kocası) adamı olduruoy rfalan dur bır daha seyreden fılmı... *cdroma cdyı yerlestırır*[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Asteroth, 16 December 2003 13:21 tarihinde demiş ki: Çok ilginç bi film. Samurai'ların aşırı salak mı yoksa aşırı onurlu mu olduklarını anlayamadım valla. takeshi kitano'nun brother filmini izle bence aşırı onurlu olduklarını anlarsın :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Aptallık derecesinde onurlu desek? :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu göreceli olur fazlasıyla onuru hayattaki herşeyden daha üstün görüyolar gerçi filmi daha izlemedim ama sonuçta bu adamların olayı bu :) mesela brother filminde yakuzalardan biri bi elemanı kastederek patrona aramızda halen içlerini bilmedigimiz insanlar var dediginde herifin gelipte al bak o zaman içimde ne var diyerek seppuku yapması gibi :) onların yaşam biçimi bu saygı duymak lazım[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Abi sen "Last Samurai"'i izle ben de "Brother"ı izliyim sonra tartışalım ki birbirimizi daha iyi anlayalım.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kitano'nun filmleri sayko ya. en son battle royal'i seyretmiştim o neydi lan :)[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 battle royale kitano'nun filmi değil yalnız ;) sadece yan rolde adam .. yani kendine yine hasta ediyo ama yönettiği filmler farklı sonçta[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 japon gerilim filmleri temasal olarak güzel oluyo da, japonca paradokslar yaşatıyo insana. karşısında arkadaşı ölünce japon kız vik vik bi sesle "tomokeşi yoşemi" tarzı bişey söyliyince insan bi yandan daha da gerilip kulaklarını tıkamak isterken, bi yandan da gülmemek için zor tutuyo kendini. son samurai'yi izlemedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 çektiğim film "Way of the Samurai" diye bişi çıktı, zenci sokak savaşları fln napiyim buna kaldık bizde![hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 filmi izlemedim.. sadece sinemadaki trailerini gördüm aa süfer bisi gibi geldi.. bu tom lafuguna her rol yakisio die düsünmeye basladim hatta..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 fragmanini izlemi$tim guzel bir filmdi, yakin zamandada kendisinide izleyecegim.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 evt adam sılagını cıkarmıyor ve lorduna soruyor sılagımı sadece sız cıkartıtıra bılırsınız dıye sonra savas sebebı olur zatı o falan dılan samuraı olsaydık keske yahu[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar