Solonor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tebrikler volfied. iyi bi gelecek için attığın bu büyük adımda seninle beraber olmaktan gurur ve kıvanç duyarız. (çok mu ciddi oldu ne. :)) [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 15 December 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Yürü be volfi bea.. Kim tutar seni... Dürüm içki kombosu yakışır..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 heyt be ne büyük adamlar çıkıo paticikten :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mutluyum hulen, kimse tutamaz bnei bu gece yarin tarih sinavim var, sallaaaa turkce sozlum var, bakarim beah bu gun benim gunum! If I graduate tomorrow I'll be allright Because I believe After Koç's gone, Carnegie carries on! -Barkdor the Carnigeator[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hayırlı uğurlu olsun canım benim helal olsun ne diyim ki... Süpersin devam et...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Tebrikler![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 eşşek kafalı sonunda kabul edildi , ben de gerildim dün gece ne gelicek ne gelicek diye... Biraderimi kutlar ve en kısa sürede dürümcüye gitmek şeklinde kutlayalım derim.. Şampanyayı patlatırız artık bu iş için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 oo süper ya! çok sevindim valla senin açından. keşke her isteyen kazansa senin gibi! :tebrikz: ya sen kabul edildin, hala neden kasıyorsun derse?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tbr başarıların devamı gelir umarım yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 15 December 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tebrikler her ne oldugunu anlamasam da :D :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Tebrikler umarım herşey istediğin gibi devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 :tebrikz: Volfi için 3 defaaa; HEYOOOOOO HEYOOOOOO HEYOOOOOOO Mutlu - Kutlu - Hayıllı olsun Volficim :) Güle güle eskit ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 vayss bea .. helal olsun , kutlu olsun .. [Bu mesaj odchu tarafından 16 December 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ;)[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 *!şak şak şak şak* *!ayakta alkışlar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 nezaman gidiosun peki? ne okiycaksın?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ASSSSSLANIM BENİM BEEEE!!!! daha yeni gördüm bunu, aferin volficim, yaşasın ki ne yaşasın :)))) höllölöheeeeeyyy, hobareeey! *!kardeşi kabul edilmiş gibi sevinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 çok sevindim. koçum benim. ... yalnız enteresan di mi. seviniyorum yani bariz. allah allah. garip bi olay bu paticik. :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 horaceın dediğnin aynısını dicektim..ben kazanmış gibi seviniorum:)helal be volkfi..dedim sen rahat kabul edlirsin die..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 heheh tebrikler volfi istanbul'da olsaydım bu sevinci bikaç dürümle ben de paylaşabilirdim ben kabul olmuş kadar sevindim harbiden re-tebrikler[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Tebrikler. Kültür ve yaşam hakkında bilgiye ihtiyacın varsa mesaj atabilirsin. Elimden geldiğince birşeyler anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 herkes saolsun yasam tarzi kultur falan olarak baya biliyorum mountaindew, bi yaz ordaydim, abim UPenn de 3. senesinde iki defa gittim yazlari amerikaya, hem California daki kici kirik gotu kalkik cahil hollywood amerikalilariyla yasadim, hem de pittsburgh da bilgili ve dunyanin farkinda olan kisiler ile, o yuzden biliyom :) Sagol yine de[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pravo! sevindim buna. oralara gidince unutursun artık bizi :P[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Volfied, 17 December 2003 18:05 tarihinde demiş ki: herkes saolsun yasam tarzi kultur falan olarak baya biliyorum mountaindew, bi yaz ordaydim, abim UPenn de 3. senesinde iki defa gittim yazlari amerikaya, hem California daki kici kirik gotu kalkik cahil hollywood amerikalilariyla yasadim, hem de pittsburgh da bilgili ve dunyanin farkinda olan kisiler ile, o yuzden biliyom :) Sagol yine de[hline]Lights out, Ben 8 sene oradaydim 2002 de geldim allah izin verirse yine gidiorum carnegie mellon okuyan en yakin arkadasimin arkadasi vardi ama saniyorum bitirmistir okulu. . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 *! gaz verir* ne biçim kabuldür bu hala dürümünü göremedik :D[hline]Nefr, 16 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: kırbaçta dpli unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar