Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KABUL!

Volfied

Öne çıkan mesajlar

tebrikler volfied. iyi bi gelecek için attığın bu büyük adımda seninle beraber olmaktan gurur ve kıvanç duyarız. (çok mu ciddi oldu ne. :))
[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.

[Bu mesaj Solonor tarafından 15 December 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mutluyum hulen, kimse tutamaz bnei bu gece
yarin tarih sinavim var, sallaaaa
turkce sozlum var, bakarim beah
bu gun benim gunum!

If I graduate tomorrow
I'll be allright
Because I believe
After Koç's gone,
Carnegie carries on!

-Barkdor the Carnigeator[hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

oo süper ya!
çok sevindim valla senin açından. keşke her isteyen kazansa senin gibi!
:tebrikz:
ya sen kabul edildin, hala neden kasıyorsun derse?[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

çok sevindim. koçum benim.

... yalnız enteresan di mi. seviniyorum yani bariz. allah allah. garip bi olay bu paticik. :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sosyal ağlarda paylaş

heheh tebrikler volfi istanbul'da olsaydım bu sevinci bikaç dürümle ben de paylaşabilirdim ben kabul olmuş kadar sevindim harbiden re-tebrikler[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

herkes saolsun
yasam tarzi kultur falan olarak baya biliyorum mountaindew, bi yaz ordaydim, abim UPenn de 3. senesinde
iki defa gittim yazlari amerikaya, hem California daki kici kirik gotu kalkik cahil hollywood amerikalilariyla yasadim, hem de pittsburgh da bilgili ve dunyanin farkinda olan kisiler ile, o yuzden biliyom :)
Sagol yine de[hline]Lights out,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 17 December 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
herkes saolsun
yasam tarzi kultur falan olarak baya biliyorum mountaindew, bi yaz ordaydim, abim UPenn de 3. senesinde
iki defa gittim yazlari amerikaya, hem California daki kici kirik gotu kalkik cahil hollywood amerikalilariyla yasadim, hem de pittsburgh da bilgili ve dunyanin farkinda olan kisiler ile, o yuzden biliyom :)
Sagol yine de[hline]Lights out,

Ben 8 sene oradaydim 2002 de geldim allah izin verirse yine gidiorum carnegie mellon okuyan en yakin arkadasimin arkadasi vardi ama saniyorum bitirmistir okulu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...