EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 son albümü hayal kırıklığı olsada süper gruptur ben metal dinlemeye başladıktan 1-2 yıl sonra ilk defa metallica dinledim metallicadan uzak durmamın nedenide ön yargıydı tabi işte çoluk çocuk dinliyo onu geyiği heh sonra tabi ne kadar büyük bi hayvanlık yaptığımı anladım hastasıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ehe Her 2-3 parçanın arasında bir tane olması gereken parçalardan parçaları olan,deli parçalar yapan,parçalayan gruptur..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Metallica Bir ekol isteyen kabul etsin isteyen etmesin.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 her türlü[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Metallica son 25 yılın en iyi grubu değilde... Metallica bir Ekoldur bu doğru... Yani bir Bach 'ın bir Mozart'ın yaptığı müzik ne kadar kalıcıysa Metallica'nın müzikleride o derece kalıcıdır bence... Aşırı kaçmış olabilir ama aşağı yukarı öyle... Limp Bizkitti Manowardu Radioheaddi hedeydi hödöydü hepsi unutulabilir.Ama Metallica unutulamaz... Metallica bir efsanedir...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: LeftF13LD, 13 December 2003 17:03 tarihinde demiş ki: metallica öle aşmış bi grup deildi hiç bi zmn olamadılar ztn. fakat bazen kendilerini aşıp güzel şarkılar yaptılar. çok güzel şarkıları var fakat 5 i geçmez. televizyon ve radyoların abartmasıyla herkesin bu kadar çok sevdiği bi grup oldular.(eminem gibi) hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist lol derim ancak..Metallica televizyonu kullanmadan büyük kitle edinen bir gruptur.Adamların ilk single'ı One..Ondan önce hiç single çıkartmadıkları Kill 'em All,Ride The Lightning ve Master Of Puppets Gibi mükemmel albümler yapmış ve hiç single çıkarmadan ve televizyonda görünmeden zaten inanılmaz bi kitle edinmişti Metallica ve o zaman efsane oldu.Senin Metallica'yı televizyonda gördüğün zamanlar (And Justice For All ve Black Album'ü dışarda tutuyorum) Metallica çoktan büyük grup sıfatına kavuşmuş hatta cepten yemeye bile başlamıştı..Eminem'le Metallica'yı aynı kefeye koymanız beni hayrete düşürüyo,şoktan şoka sokuyo hatta intahara sürüklüyo..İlginç valla bu forumda Metallica'ya olur olmaz hakaret etmek mi prim yapıyo??????[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 15 December 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Fragrant Prim yapmyıo kesinlikle o laf eden kişinin Hiç bişey bilmeden konuştuğunu gösteriyor. Böyleleri çok var ülkemizde. Ayrıca yazına katılıyorum Metallica Gerçekten harika Şarkılar ve albumler yapmış olan bi grup. Kim ne derse desin.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 metallica süper ya dinlemek ayrı bir zevk ne kadar dinlersen dinle bıkmazsın[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bence cogu sarkisi hakkatten super..severekte dinliyorum,metallica dinleyipte kendine metalci diyen tiplerinde kiniyorum.Hatta kinadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hiç sevemedim metallicayı iyi müzik yapmıolar bence yanı zewk meselesi adamların eserlerine sanatçılıklarına lafım yok önemli insnlar ama sewmıorum işte napiim :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 metallica dinlemek bir rapper icin sadece igrencliktir. bir rapper icin [hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Şahsen Ben Metallica ile Deilde Iron Maiden la Başladım Metal Music Dinlemeye Fakat Metallica'dan bi kaç tane sevdigim şarkı vardır Fakat Metallica'yı Bi kaç kişinin de soyledigi Gibi ozenti Grubu Olarak Tanımlıyorum ben. Son Albumu de zaten berbattı Herneyse Iron Maiden Rulz Derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Evet genelde metallica özenti grubu olmuştur ama her metallica dinleyende özenti diildir alınmayın :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 arkadaşlar metalika load albümü çıktıında biraz piyasa oldu hakkaten. özenti filan orda. fakat özenti grubu olmaktan -istem dışı- çıktılar. yerlerini başka yeni gruplar aldı bile çoktan. call of ktulu olsun anasthesia olsun sanitarium olsun .. olsun bisürü şahane parçayı da yapmış şeker bi gruptur yani. öle demeyin.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 abi bence metallica çok ayrı bişey son albümlerinden bahsetmiyorum ama eski albümleri Kill'em All - Ride The Lighting- Master Of Puppets - Black acayip albümler. Tekrar tekrar dinlediğim ve ilerride de dinleyeceğim albümler bence metallica yı dinlemek ve anlamak ayrı bişi be abi . ama metallica dan büyük varmıdır? NİRVANA vardır kardeşim o apayrı bir olay zaten kurt cobain gibisi zor bulunur.[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Kim ne derse esin metalllicaçok baba grup her ne kadar o önyargılarından dolayı3 yıl geç başladıysam da dinlemeye o şarkı sözleri o melodiler gerçekten beni hasta etti bir de dedikodular doğru çıksa 2004 yazında gelseler ahhhh!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 black' de dahil olmak üzere black'E kadar yaptıkları albümler gerçekten süper...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu konuda LeftF13LD katiliyorum.... ayrica eklmek istedigim TV kazanmais bir kitle diyosaniz.... yurtdisinda tv seyretmiyosaniz olabilir ewt TR fanlarini tvden kazanmamistir ama burda oyle degil Metallica bana kalirsa Isimi kendilerine cok daha satiran birgroup yani isimi nerdeyse muziklerini geciyo .... belki superlerdi.. sevdigim sarkilari var cok guzel yapmislar ama son 25 yillin group degil bence[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 metalikayi ciktiginda dinledik, adam gibi adam iken dinledik. lars para icin mahkemelerde tvlere bik bik bik etmeye baslayinca metalika olayi bitti[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar