Gawain Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sizce bu bir hobimidir yoksa ?[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 gereklilik, bağımlılık gerçi son albümle umutlarımı kırdılar ama olsun :)[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 dinlemek var, "dinliyorum" demek var. metallica nın piyasa ötesi bişey oluşu buna sebep tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bence genelde hadi beyler metalci olalım diyen 13 yaşındaki 3 5 kişinin dinledii bi gruptur :) ama çok mükemmel şarkılarıda vardır[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! What have we done We're in a war that can't be won This can't be real I don't know what to feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya şu kadar uzun imza yapmayın. metallica dinlemek güzeldir hoştur. ailecek seviyoruz[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Dryck sana katılmıyorum.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Gawain sence azda olsa doru diilmi bende metallica'yı çok severim ama böle bi imajı var bunuda kabul etmek lazım dimi? imzyı düzeltmekle uraşıorum zaten çözemedim hala :) [Bu mesaj Deryck tarafından 11 December 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hadi beyler metalci olalım diyen 13 yaşındaki çocukları metalika kesmiyo artık. :) ya grindcore ya hardcore ya black metal falan. metalica bizim eski aşkımızdır o başka...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ahah black metal demi$ken gecenlerde bi yazı okudum bi genç satanist kızın röportajı, ayinlerde paso metalika çalıolarmış... yarıldm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 lol[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Server'ın Göçmesini Protesto Ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 metal dınlemeye baslayanların ılk dınledıklerı ve asık olduları bır grup olarak dusunuyorum ben metallıcayı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ilk dinlediim diil aslında ama... kaptırdık kendimizi işte bi dönem. güzel şarkı sözleri (eskiden sözleri filan ezberlerdik "lan ne manalı lan lannn!" diye) filan da vardı.. eeh. bitti gitti işte geçmiş ola. judas priest de patladı queensryche da patladı... hay koyiim...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ah pek severik dinlerdik one'ları falan nerde eski metallica, trash deip kendilerine kıydılar[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Etmeyin eylemeyin horas bey Judas'ın baharda gelio yeni albüm orcinal kadro ilen.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 metallica son 25 yilin en iyi grubudur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 rakipleride u2 iron maiden ve belki nirvana olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Infeqted, 12 December 2003 17:23 tarihinde demiş ki: metallica son 25 yilin en iyi grubudur[hline] kesınlıkle[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Eheh bu son 25 yıl 1990 öncesi için dimi ?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Derlerki Metallica Master Of Puppets albümünden sonra bitmiştir diye bir nebze dogrudur ama bence degil .[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sadcim o kadar ümitsizim ki. hayal kırıklığına uğramak beni hiç bu kadar mutlu etmez heralde öyle söliyim.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 4-5 ay kaldı bu arada... lan yine tribe gircem şimdi..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Metallica guzeldir fanıyımdır ama bu ozentılık trıplerıne arac olması moralımı de bozmuyor deıl.. Ha tabı nerde eskı metallica demekten de alamıyorum kendımı..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 metallica öle aşmış bi grup deildi hiç bi zmn olamadılar ztn. fakat bazen kendilerini aşıp güzel şarkılar yaptılar. çok güzel şarkıları var fakat 5 i geçmez. televizyon ve radyoların abartmasıyla herkesin bu kadar çok sevdiği bi grup oldular.(eminem gibi) öle oturup saatlerce dinleyebileceim bi grup deil. bize bi kaç güzel şarkı sundukları için teşekkür ediorum ama abartıldığı gibi muhteşem bi grup deil.[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 metallica dinlemek süper bişeydir tabi ama özenti değilsen, gerçekten seviosan, bütün albümlerini biliosan, obaa ben nating els medır biliom ben metalikacıyım demiosan.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 İyidir hoştur severim kerataları.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar