DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bi bilgisayardan baskasına nasıl ftp girişi açabilirim acaba help :d[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 WS_FTP Server adlı program bu işe yarıyordu sanırım.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 IIS kullanarak açarsın, Sadece de kullanmasını istediğin makinanın ip adresine trust verirsin diğer ip'leri deny edersin..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben konuda biras bilgisizim nasıl yaparıs bu olayı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Kullandığın işletim sistemine bağlı olarak.. ( 2000,XP,2003) Control Panel'de Add Remove Programs Altında Add Remove Windows Components kısmında IIS'i bulursun.. 2003 de IIS'e de tıklayıp altında FTP'yi de seçersin.. CD'ni takar kurarsın IIS'i Daha sonra Control Panel --> Administrative Tools altında IIS'i bulursun.. Açarsın sol tarafta Site'Lar görünür.. Bunlardan FTP'yi bulursun Default FTP site'a sağ click properties kısmından ip adresini verir, home directory'sini gösterirsin, Directory security kısmında Tüm IP'lere DENY verirsin alttaki kutuya da FTP'yi kullanmasını istediğin IP adresini yazarsın... Sonra da start ettin mi FTP'yi çalışır...[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Saol Tşk :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 EFTP adında freeware bir FTP program var PcNET dergisinin aralık ayı sayısında 222 freeware adlı cd sinin içinde buldum programı programın en güzel yanı ise hem bir FTP Client hemde FTP server yani istediğin zaman client i kullarak uzak servera bağlanıyorsun istediğin zamanda server ı kullanabiliyorsun ayrı kullanıcı adı ve şifreler oluşturabiliyosun güzel bir şey denemeni tavsiye ederim ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben bu windows ftp yi yaptım fakat kullanıcı adı ve parolası yazdıgımı yazıyorum girmiyor.? :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 en iyisi Serv-U kur...[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar