Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Diğer topiclere baktım da göremedim daha önce sorulduysa pardon..[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 www.adslbilgi.com da var ama en güvenilir yol kendi telekomuna sormak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 da orada form doldurtuyor sonra arayacak falan alacak mısınız diye. Ben şu anda düşünmüyorum sadece var mı diye bakmak istiyorum ona göre karar vrip para falan biriktiricem modemi için. Öyle internetten şuralarda vardır diye bir liste falan yok mu?[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ttnet'in sitesinde telefon numarasi verip, $ebekenizde adsl portu olup olmadigini ogrenebiliyordunuz, bir kontrol edin.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar