Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 benim bir adet şirinmi şirin sanal kartım vardı uo oynamak için kullandığım fakat aniden kartta limit değişikliği yapamamaya başladım limite baktığımda -7 milyon küsur bişey diyor ve değişmiyo kartınızın limiti bu işlem için yeterli değil diyor borç olduğunu zannettim fakat borç 0 ne yapılır bu duruma karşılık? garanti banka...[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 müşteri hizmetlerini ararsan daha verimli sonuç alırsın[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 aklıma geldide kart benim değil ablamın...[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar