Odune Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ne almalı?? model ve marka verirmisiniz??[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ne kadar paran var? simdi 3-4 tane tarz var 8mm ye ceken, bunlar buyuk mini dv kasete ceken daha ortaboy micromv bunlarda mikro bunlar kuculdukce kalite dusmuyo ama fiyat cok artiyo, kayit kalitesi bakimindan mindv, micromv ve digital 8 diye gidiyor simdi 2-3 marka var sirayla sony, panasonic canon, cok iyi bulursan jvc bunlar ufaklastikca ccd leri kuculuyo yani yari profesyonel kameradan turist kamerasina donuyo sen tam olarak ne cekerken kulanicagini soyleyip birde butce belirtirsen daha iyi yardimci olunur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 wallaha bende bilmiyorum çünkü başkası için sordum araştırırmısın diye sormuştu para büyük bir ihtimallle sorun olmaz çok kaliteli birşeyde olması gerekmiyo dediine göre ama görüntü kalitesi biraz iyi olsun dedi ve birde dijital olsun dedi. büün verebileceğim bu[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben kendime alacaktim ... araştirdim taraştirdim , panasonic ds60 en mantiklisi geldi fiyat/perf. e bakarak[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 başka bir önerisi olan varmı???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar