Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bazı cdleri okumuyo cdrom bey aynı cdleri pederin makinede denedim cillop gibi okuyo neyse cdromu degiştiricem o kesinde arasıra thief 2 krizim tutuyo su anda cdromu degiştirme dışında yapabilecegim bişey var mı ? valla söyledigi yöntem etkili olan ben ölene kadar benden hayır duası alır :D[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 cdromunun içini aç (eğer garantili deilse veya tarihi geçmişse tabii ki) cdyi okuyan bi mercek wardır açınca gözüne çarpıcaktır eline bi kulak pipeti al ve merceği temizle (temizlik maddesi olarak tiner olabilir sanırım) eğer ki sonuç vermezse cd ölmüş demektir ya da yeni bi cdrom almanın vakti gelmiştir[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 lens cleanerlardan al bende philips'inkini almiştim sahteleri 5 milyonken 8 milyona .. belirli araliklara takiom tertemiz yapio aleti ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar