godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben conqurersi arkadaştan aldım bende eski cdmi taaa arşivimden buldum yükledim ama Age Of Kings yüklü olmalı diyo yardım pls sanırım version sorunu çünkü arkların age of larıyla benimki tutmuyodu zaten menüler fln ilklerden biriydim alan version update edebileceğim bi site varmı bilen varsa lütfen söylesin. Ayrıca Kolaywebe ne olmuş yaw ben giremiyom orda el emeği göz nuru haritamız vardı çok güzel olmuştu ya[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 XP kullanıyosan windows sürümünü desteklemiyodur...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok 98 zaten bu yapıldığında 95 varmış :P (windowsa kafayı takma version farlı eminim çünkü savaşçıların menüleri fln değişik) ben versionunu çekebileceğim işte exp gibi bi site arıyorum çok olmasa gerek[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
Öne çıkan mesajlar