karpuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya şimdi şöyle bir durum var evde 2 bilgisayar var biri babamın biri benim babamınki direk internete bağlı ve ben ondan ethernet cross cable vs sayesinde internete bağlanıyodum, bağlanıyorum, bağlanacağım... durum şu babama yeni bilgisayar aldık eskisi çok fenaydı çünkü win 98 di wingate ile bağlanıyodum... şimdiki ise Celeron 2000mhz 256mb ram falan daha iyi bi bilgisayar... windows xp var xp de wingate e ihtiyaç olmadan bağlanabiliyosun ya internete (benim bilgisayar da xp) Hah öyle bağlanınca CS ye mesela pingim 30-40 yani normal ama oynarken lag var yani... mesela wingateleyden paşalar gibi oynuyodum şu an çok kötü bir durumda hiçbişey yapamıyorum internette oyun adına... Çok feci bir durum ne yapsam? ne etsem? wingate mi yüklesem acaba?[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 abi wingate yükliyim dedim yüklemiyo XP de internet paylaşımı yüklü diye... kaldırayım diyorum kaldıramıyorum ne boktan iştir bu ya deli olcam[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Oynadığın bilgisayarda direk internet bağlantısı yok dimi ? Dialupsa sorun yaşarsın tabi biraz. Internete bağlı bilgisayarın internet bağlantısı için firewall (ateş duvarı(gereksiz çeviri)) olmaması lazm. Eğer varsa laglanırsın yada hiç giremezsin serverlara.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dial up değil cable da eskiden yani wingate varken takır takır oynuyodum yani xp ile internet paylaşımından sonra böyle oldu[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar