game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben bilgisayarı format ettirmek zorunda kalmıştım. su an patchı yuklerken charcter select kısmında Character Select Unavailable yazoyor ve accountu kapatmamıştım nedenini bilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sen oyuna gir yine, o ekran düzeliyor. Yada karakter seçme ekranı geldiğinde eskileri duruyor. Banada olmuştu merak etme..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ok sagol ...gerçi şu bir oyuna girmek için patchı yüklese oyunqa yeniden başlamaya razıyım 13 saat 32 dakika diyor buömür be .yarın sabah saat 9 da bitecekmiş[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar