Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Oyuna baslarken char acma menusunden sectiginiz starter profunuzu vede ilk 3. holocron soyledigi proflari buraya yazin 4. ve 5. professionlari size soyliyim ...[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ogoed dostum oyuna scout olarak basladim, ilk holo master rifleman dedi... Ikinciyi bulamadim hala ariyorum... :( Sirasiyla: Master Scout, Master CH, Master Ranger, Master Rifleman... E hadi benim ne olmam gerekio simdi??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Neleri masterladigin onemli degil starter profession ve kullandigin 3 tane holocronun soyledigi proflar[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ben yazayım bari :) Race: Human Starting prof: Brawler 1. Holocron: Master Brawler 2. Holocron: Master Squadleader 3. Holocron: Master Fencer[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 enterasan tahmin mi ediyorsun yoksa bal mi yoksa bi trick felamm i var olayda? :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Guru holocronlarin soyledikleri disinda 1. ve 2. arasinda veya 2. ve 3. arasinda masterladigin prof varmi ?[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sırasıyla tüm masterladıklarımı yazayım. 1. Teras Kasi Master 2. Master Creature Handler 3. Master Medic 4. Master Scout Bundan sonrada holocronları kullandım, 5. Master Brawler (1. Holocron) 6. Master Squad Leader (2. Holocron) 7. Master Fencer (3. Holocron - Bu daha bitmedi)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 17 December 2003 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 master scout baslangic master marksman 1.holo image designer daha baslamadim bu gece baslicam master bounty hunter ahala bekliyom ogo haberin ola[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Guru 4. holocronun sessiz cikacak ilk masterladigin 4 profdan bir tanesini holocronun soyliyecegi proflardan biri. Belkide fencer son prof olabilir daha hesapliyamadim cunku Microsoft office yuklu olan bilgisayar aksama gelecek eve aksam yapicam Sad : hani nerde 2. ve 3. holocron :) onlarda lazim yoksa olmuyor[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bende de yok ogoed 2. holo!!! Beklioz hala biri verir diye... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben verecem devvo sana hele bi master ch olup rancor umu cikaram super bi yer buldum paso 4 tane force npc spawn oluyo tek sorunu biraz asiri gucluler ve hepsi ayni anda daliyo master ch + flame IV le affetmicem elemanlari....[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Formülünü de yazar mısın? Bunun sırrını çözdüğünü öne süren bikaç kişi oldu, sonuçta hepsi çürütüldü. En popüler olanı şu: İlk holocron size random bir profession veriyor. İkinci profession da alakasız, bundan sonra GERİYE DOĞRU alfabetik sıra ile gidiyor professionlar. Forumlarda buna karşı çıkan bikaç kişi olsa da holo kullanmadan bu formülü takip edip FS slotunu açanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 simdi jedi olmus olanlari inceliyorumda n eler yaptiklarini dikaktimi ceken sey quest yapmislar badge yapmislar felam bunlari nalakasi varmi varsa bende yapicam yoksa olumune holo kascam gerekirse politician bile kascam o derece[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 jedi forumlarında tatışıldığına göre: tüm jediler factionlarında colonelmiş hepsi en az bir themepark ya da büyük quest yapmış hepsi tüm gezgen ve şehirleri gezmiş bunun dışında ortak bişey yok. holo kullanmayanlar bile var. badge di bioydu, helper tag di hiçbiri ortak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar