Rahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hatırlatıyım o zaman benimkisi (Alcatel Speedtouch) dial up gibi bağlanıyor yani bilg. açıldığı gibi otomatik bağlanmıyor. Bana sorun olmuyo alışkanlıklarım değişmedi pek, ama sizi bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Wala ben çok rahatım =) disconnect oluyosa bile 0 sn de bunu anlayıp tekrar bağlanıyo modem banada keyfini çıkarmak kalıyo sadece hihihi Peki farzet bilgisayarı açık bıraktın gittin elektrik kesildi bilgisayar resetlendi ee bu duurumda zoom modemi olan biri tekrar bağlanır ve downloada devam eder ama Alcatel modemli birisi niahhahah[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 zyxel aldim ben 75 dolar a(en ucuzu buydu) 256 k baglantim var bilgisayar butun gun download ediyo hic kopma olmadi 30 kb ile de indiriyo anlamadigim nokta 100+ dolarlik modemi alinca + olarak ne geliyo?hizi mi artiyo vs?bence benim aldigim modemin 100+ dolarlik bi modemden hic bir farki yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Vodan yanıtlar şimdi dur : )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Çok paramız var para batıyo bize aldık işte nabalım[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 AzTech DSL305EU Marka ve model modemi sipariş vermiştim dün akşam. Bugün sabah geldi. Az önce modemimi alıp makinaya bağladım. Gerçekten kurulumu çok basit ve kurduğum anda OTOMATİK OLARAK BAĞLANDI!! -burada taş Vodan'a gidiyo bu arada :) - Bu arada ICQ ya bağlanırken hiç bir sorun yaşamadım ve telekomda belirlediğim kullanıcı adı ve şifreyi hiç kullanmadım bu normal mi ? Hani millet ha bire ICQ topii açıp duruo kıllandım birden[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 normal o kullanıcı adı ve şifre hikayedenmiş ben hattı açtırırken adam öyle dedi heh kullanmaya gerek olmuyo zaten falan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Vodan, 16 December 2003 23:25 tarihinde demiş ki: Çok paramız var para batıyo bize aldık işte nabalım[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 battigi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Auhah bide cevap yazmış ya eet batıyo arkadaşım =) Kavel iyi sevindim senin için otomatik bağlandıysa cidden iyi. Bu arada icq ya bağlanırken bendede hiçbi sorun yok ve bende user pass girmeden bağlandım. Sanırım bölgesel olarak ip ler değişiyor bazı bölgelere atanan ip ler icq dan banlı olabilir.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar