draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 http://www.starwars.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7986 bu adreste bi lavuk swg i tanitmis ama ne tanitmis ! anlattigi oyun swg demese, baska bisey sanacam, yerlere yattim yaaa.. okuyun , okuyun ve de gulun, biz baska oyunu oynuyomusuz galba....[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 starwars.gen.tr a ne salaklar dadanmis durumda, umarim buraya uramazlar, aman dikkat kimseye soylemeyin (updated) -paticik'i yani- [hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor [Bu mesaj draedan tarafından 16 December 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 enteresan[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dark Jedi olmak için; öncelikle masumları öldürerek Skill Point arttırmak, Light Jedi olmak için; masumları korumak ve canavar, smuggler, thief gibi kişille savaşarak Skill Point arttırmaktır!! Millet boşuna holocron kasıyomuş.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hehehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Şimdi, oyunda çeşitli sınıflar var. E tabii ki her savaşta olduğu gibi bu savaşta da çeşitli sınıflar olmuş. İşte 5 temel sınıf ; 1)Emperor and Troops [İmparator-Vader- ve askerleri] 2)Rioters and Riot Leaders [İsyancılar ve İsyancı Liderleri] 3)Dark & Light Jedis [Biliyonuz ne olduunu ] 4)Civils [Siviller (Her türlü ırktan olabilir, genelde meslek sahibidirler) :lol: Biz simdi sivil mi oluyoruz??? :lol:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 İlk olarak hikayeyi anlatacam : İmparator(Vader) ve askerleri galaxinin tek hakimidir. İmparator, kendisine karşı gelen isyancıları ve liderleri zaptetmekle sorumludur. Tabii İmp. E karşı çıkanlar arasında Rebeller de vardır!! İmparator, galaksideki tüm isyancıları ve ona karşı çıkanları yok etmeyi amaçlar!! Tabii isyancılar ve sivillerin eli armut toplamıyo, bunun için onlar da kendi aralarında grup veya clanlar kurmaktadır!! Ahahahahahhahahaha :lol: daha gelio arkasi...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1)Emperor and Troops : Bu sınıfın yapısı çok geniştir. İmparator'dan askerlere, topçu & tüfekçisinden (soldier & scout) tutun da dansçı Twi'lek lere kadar uzar!! Oyundaki bir amaç da Jedi olmak için Skill Point toplamak gerektiğinden her türlü şekilde toplanabilir (Savaş, dans, Barmelik vs...;) Emperor ve onun askerlerine öyle direkt girilmiyo!! Yukarda anlattığım gibi sivil başlıyonuz. Bu sınıfın temel dallarında; -Soldier (Asker) -Commander (Teğmen) -Scout (Tüfekçi) -Dark Jedi olabilirisiniz. 2) Rioters and Riot Leaders : Bu sınıfın yapısı o kadar büyük ve karışık deildir. İsyancılara girmek için İmparator#8217;a zarar verecek şeyler ;msla Emperor Troops'ları öldürmek size isyancılara geçmek, hatta isyancı lideri olma şansı bile verebilir!!- Tabii her sınıfta olduğu gibi buraya da öyle lank die girilmio Bu sınıfın temel dallarında; -Riot Leader (İsyancı Lideri) -Rioter (İsyancı) -Rebel (Gönüllü Fedai)-Glba, tam emin deilim- -Scout (Genelde Çoğu sınıfta vardır) -Soldier (Genelde Çoğu sınıfta vardır) - Jedi (Büyük ihtimalle koskoca bir orduda veya grupta Jedi olarak savaşmak, büyük cesaret ister!!)-Ve çok az vardır) 3)Dark & Light Jedis [Biliyonuz ne olduunu ] Şimdi en önemli ve özel sınıfı anlatmaya gldim!! Bu sınıfa öyle diğer sınıflar gibi girilmiyo!! Jedilar kendi güçleriyle doğuyor, ve bunu zamanı ve yerinde keşfediyor!! Tabii bilinen bir sistemle nasıl Jedi olunacağını anlatayım; Jedi olmak için ilk başta Skill Point'n çok yüksek olması gerek!! Bu Skill Point#8217;ler iki yönden birine ağırlıklı olarak gidiyor!! Ya Dark Side, ya Light Side!! Seçim sizin!! Bunu anlatmak zor, ama şöyle özetleyebilirim : Dark Jedi olmak için; öncelikle masumları öldürerek Skill Point arttırmak, Light Jedi olmak için; masumları korumak ve canavar, smuggler, thief gibi kişille savaşarak Skill Point arttırmaktır!! Bu arada Jedi olmanın kolay yolu olarak: En az 8 kişilik Holocron Takımı kurup Skill Point#8217;leri tavana vurdurmak!! 4)Civils : Geliyor!! :-P Daa ne diim abi...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu arada Sad burayi birakmis starwars gen tr nin forumuna da yaziyo, abi nasi firsat buluyosun bu kadar seye??? :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 büyük ihtimal 13-15 yaş aralığında bi şahıs yazıyı yazan :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu arada Jedi olmanın kolay yolu olarak: En az 8 kişilik Holocron Takımı kurup Skill Point#8217;leri tavana vurdurmak!![hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Soldier (Asker) -Commander (Teğmen) -Scout (Tüfekçi) -Dark Jedi (Karanlık Şövalye - bu da benden :-D) Ya ben şimdi oyuna başlarken scout olmuştum, masterlamıştım. Ben şimdi usta tüfekçi mi oldum???? Yaw bu oyunun avrupa versionu farklı olmasın??? Bana öyle gibi gelio, dark jedi olmak için sivilleri kesmem gerektiğini bilmiodum. Theeddeki NPCleri kesiim bari, bakarsın açılır FS slot... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eheh dun bende baktim bu yaziya cok guldurdu beni allah mustehakini versin ne diim. buraya arada yazdigimi unutmustum hatta bi ara sifrem neydi die de dusundum ama hatirlayamadim. sona da bosver dedim zati bu yarim akilli sona kalkip buraya falan bulasir basimiza bela olur dedim. ama bu cocuktan kesinlikle iyi komedyen olacak ahahah[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yok yok kesin başka bi oyun falan, arcade versiyonu olabilir SWGnin... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar