BlueIce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Öncelikle bu yazının bir sitem niteliği taşıdığını belirtmek isterim... Oyun içerisinde bu forumda önceden yaparız yardım ederiz vs. gibi şeyler söylemiş hiçbir arkadaştan bi milim yardım alamadım. Tanımadığım insanlar sizden çooook daha fazla yardımcı oldu oyunda . Hepinize bu yüzden sonsuz teşekkür ederim . Beni ararsanız oyunda . Lomichun(27 mp omni)suan sürekli oynadığım karakter bu) ve diğer kaakterlerim Lostseeker(50 sol clan) Keepanyone(33 keeper neu) wichany(28 agent omni)
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yaf bu kendi kendinize alınma olayından vazgeçin oyunun içine girdikçe milletin neler yapıyor olabileceğini anladıkça daha mantıklı gelecek emin ol. Oyunda yardıma ihtiyacın olduğunda tell atıp sor başka birşey değil. Olmadı burada sor. Fakat insanlarında birer yardım masası değilde oyuncu olduğunu ve aynı anda birşeyler yapıyor olabileceğini düşün lütfen. Senin yardıma ihtiyacın varken yardım istediğin kişi o anda Shadowlands in taa dibinde bişiilerin peşinde koşuyor olabilir yada mission ortasında hede hödö içinde mesajını görmeyebilir. Misal oyuna başlayalı bir yılı bulacak yakında citir in karakterini daha bir kere gördüm (ki ihtiyacım olan bir nanoyu vermişti) neuroyu hiç görmedim ve aynı şekilde absolutuda öyle ama hepsi imkanı olsa yardım edeceklerini söyler alınmadım alınılacak bir durum değil.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
BlueIce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok lafım adam gibi olanlara değil . kendileri kral geçinip hatta sen oyunu al biz sana yardım edicez herkonuda diye garanti verip oyunun oynanışı hakkında hiç yardım etmeyen yanlız bırakanlara .. (oyunun oynanışı derken nerde ne var ne ne işe yarar vs yi kastediyorum. Oyunu bilen bir oyuncunun maximum 2 saati,ini alır temel mekanları vs göstermek.) Yani lütfen herkez üstüne alınmasın :)
Öne çıkan mesajlar