kalima Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 45 + olmasını planlıyorum 45 e cok yakın olanlar alırız bunu sormayalım :) 42 45 cok yakın diildir mesela birtek önkoşul trojer trial ini yapmis olmanız gerekiyor şu solo yapılan[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 akşam orda olacağım.. zate en son step kaldı 1.10 görüşmek üzere..[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ben ml1 i bitirdim ama yardim gerekirse bi tell atin[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Dün akşam bitirdik, herkese geçmiş olsun :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 böhühü 1.1 i bitirdikten sonra cable gitti 3-4 step kaldı :/[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Haftaya ML1 i tekrar yapıcam Ama bu sefer şu şekilde olacak bir gün 1-4 bir gün 5-7 bir gün 8-10 tahminen pazartesi salı çarşamba olacak bunlar başlama saati de 23:00 felan[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 En güzeli öyle, hepsi bir güne sığmıyor[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 benim 4-8-9-10 eksik.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 walla cok ii olur benim toa da geliyor pazrtesi[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 31 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sadece ml1 10. step eksik (Cetus) eger bir organizasyon yaparsaniz katilirim.[hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kalima bi ml2 tekrarıda çok neşeli olurdu :) şöööle yeni ADSL imizle bi katılalım tel parası kacmadan :)))))))))))))))[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ml2 yapilmadi biliyorum ben ama o aksam bi baglanti sorunu oldu kablonette[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar