Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abuse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla hastası oldum dos oyunu felan ama son derece zor hele son bölümler:)

Aha burdan indirip oynamayı deneyin bi dos oyunu için süper bence:) hele dos oyunlarını seviosanız benim gibi
http://abuse2.com/frabs/frabs190.zip[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
işte yeni nesil yola geliyo. :)
bence şu vakitte ortamda ne kadar action oyunu varsa hepsinin koltuğunun altına tavlasını sıkıştıracak bi oyun abuse.
ilk çıktığı vakitlerde nası oynardık yaw :)
şindi xp geldi mertlik bozuldu. belki gene çalışır ama :-/[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Grafiklerini mükemmelleştirip piyasaya sürseler manyak olur:)
Zorluk açısından hele[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
iğğkk...
3d yaparlar, hatta FPS olur AVP kopyası derler...
iyi böyle...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
ooo bu oyunu yeni oynuyosan çok şey kaçırmışsın :) hehe az mı oynardım 486 varken :)

bu arada alakasız olcak ama atari oyunlarını bulabileceğim bi site biliyomusunuz knights of the round ile metal slug'ı indirmek istiyorumda :)
Mesaj tarihi:
inanmıyorum!!! 97 de deli gibi oynadığım ABUSE!!! inanmıyorum (tabi oysa dl ediyorum) allahım hani şu mausla target alıp ileri geri tuşlarıyla yonlendirdiğimiz hayvani 4 disket oyun? OHAAA inanmıyorum!![hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Metal slug da var:) hemde 3 serisi:) romlarını yollayim de nasıl yollanırki büyük meretler[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
  • Yeni Oluştur...