Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Valla hastası oldum dos oyunu felan ama son derece zor hele son bölümler:) Aha burdan indirip oynamayı deneyin bi dos oyunu için süper bence:) hele dos oyunlarını seviosanız benim gibi http://abuse2.com/frabs/frabs190.zip[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 işte yeni nesil yola geliyo. :) bence şu vakitte ortamda ne kadar action oyunu varsa hepsinin koltuğunun altına tavlasını sıkıştıracak bi oyun abuse. ilk çıktığı vakitlerde nası oynardık yaw :) şindi xp geldi mertlik bozuldu. belki gene çalışır ama :-/[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Grafiklerini mükemmelleştirip piyasaya sürseler manyak olur:) Zorluk açısından hele[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 iğğkk... 3d yaparlar, hatta FPS olur AVP kopyası derler... iyi böyle...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 grudge ne demişsie doğru demiş ... yeni nesil keisnlikle yola gelio .. bu hali de süper ... :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ooo bu oyunu yeni oynuyosan çok şey kaçırmışsın :) hehe az mı oynardım 486 varken :) bu arada alakasız olcak ama atari oyunlarını bulabileceğim bi site biliyomusunuz knights of the round ile metal slug'ı indirmek istiyorumda :)
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 aaaah aaaah metal slug'la az vakit gecirmedim beeen off ozledim eski oyunları $imdikilerden daha annamlıydılar bence[hline]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 inanmıyorum!!! 97 de deli gibi oynadığım ABUSE!!! inanmıyorum (tabi oysa dl ediyorum) allahım hani şu mausla target alıp ileri geri tuşlarıyla yonlendirdiğimiz hayvani 4 disket oyun? OHAAA inanmıyorum!![hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Metal slug da var:) hemde 3 serisi:) romlarını yollayim de nasıl yollanırki büyük meretler[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Öne çıkan mesajlar