Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bir adet 2. el akustik gitar almak istiyorum ilgilenenlere ve beni marka fiyat konusunda bilgilendirmek isteyen birileri varsa cvp atınız....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bende klasiği satıp bi akustik almak istiyorum sesi çok hoşuma gidiyor ortalama bişey 100-150 milyona falan bulursun sanırım sıfır marka olarak falan hiç bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 saol ayni pek pahalı deeğilmis ben aslında yeni baslıyanlardan olcam insallah sence sakıncası var mı direkt akustikten baslamanın???[hline]Bright eyes Blinded by fear of life And the dark dragons rise wordlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 klasikle başlasan daha iyi sanki...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben de akustik alcam 150 200 dolar gibi bütçem war 2, el tercihtir araştırmalarım sürüo[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 elin kesildikten sonra keşke klasikle başladım dersin bencede klasik ile başla sonra akustiğe kayarsın[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 klasik ile başla sonra baritona geç.. bak yeni bi açılım sana...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bence neyle devam edeceksen onunla başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 klasik al hayatini yasa[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 abi gilien kendin yandın die başkasını da mı yakıcan ısrarla sölüorum al ekeltro ya da austik başla vakit kaybetme[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Geçen sene almıştım bi tane groove marka akustik gitar sesi fena diil başlangıç için. yaklaşık 150 dolar felandı sanırım. ayrıcasatabilirimde düşünürsen. yani bilmem ne kadar eder ama.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44913 :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar