Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Excal/alb para satın almak istiyen var mı ???

Mina

Öne çıkan mesajlar

Avkadaslar 20 platinyum toplu olarak yada parca parca satıyorummm 1 plat=10 döllaaaarrr almak istiyenler......

oyunda Zanadra-Karqath-Olathien yada yeni Friarım olan Janisarye mesaj atsunlar :P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tartisma olmasin daha fazla diye diger forma bise yazmadik koskaca alan yetkilsi bile altina bla bla bla demis neyse uzamansin diye siz hakli olun dedim biz sustukca siz konusuyonuz....
Yinede ozur dilerim arada bazi anlayisli arkadaslar var :)

Bu arada ZEGNA benim babam armsmendi sen bilmessin 1 dc savasinda kaybettik toparlak sen o zmanalar ekmege mama ..... sopa diyodun :)[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil

[Bu mesaj Moss tarafından 16 December 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 16 December 2003 16:51 tarihinde demiş ki:
Ya tartisma olmasin daha fazla diye diger forma bise yazmadik koskaca alan yetkilsi bile altina bla bla bla demis neyse uzamansin diye siz hakli olun dedim biz sustukca siz konusuyonuz....

ya yazicaksin zaten. konunun uzamasinda bi sakinca mi var?
neden kilitlendiginide anlamadim ben o thread in. sonucta tartisiyoruz. seviye korunduktan sonra tartismanin uzamasinin ne gibi bi sakincasi var anlayamadim.
bu threade sen bu mesaji yazinca bende buraya yazim dedim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 16 December 2003 17:09 tarihinde demiş ki:
cok yagmurlu bir geceydi..

hibler "hani bana rp" dercesıne zerglıyorlardı emaini..

rahmetli babanın katili TANKSTER di moss!

sdlfjhsldfhjlasjdlaskdjasdkjasd[hline]zegnarud zegnarud nasılsııııııınn

-Guardians of Light-
`zegna lvl 50 Infiltrator
buffmatic 4x Cleric Boofer
diomache crush merc inc.
albion / excalibur

Evet banda ole anlattilar ama baska seylerde duydum senin babanda o sirada salamurajaajajajaj tarafindan katletilmis cicum senin baban aslinda bi infil deildi bi melekti :)
dhsaklfhaslkfhsaklfhaslf[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 16 December 2003 16:51 tarihinde demiş ki:

Bu arada ZEGNA benim babam armsmendi sen bilmessin 1 dc savasinda kaybettik toparlak sen o zmanalar ekmege mama ..... sopa diyodun :)[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil

Büyük adammışsın helal olsun. Uzamasın diye sustuğunu alakasız bir topice yazarak konuyu kapatmış oldun. Yoksa Miss Ego'nun sırtını mı zıvazladın karar senin. Oynadığın oyundaki class lar hakkında pekde yeterli olmadığı bariz olan bilginle yazdıklarından sonra bilgi mahiyetinde yazdığım (ki buna gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyunla ilgili bilgi veren çok sayıda kaynak varken) yazıda cevap vermeyi becerebildiğin kısmı, kelime bilginin yetersiz kırıntılarıyla karşıladıktan sonra gidip oyununu oynamak varken hala çelimsiz ben duygunu pohpohlamaya çalışıyorsun. Git Hibernia da kac pbaoe class var öğren, diğer realm lerdeki avantajları dezavantajları öğren, hangi class larda insta büyüler var ne işe yariyorlar öğren. Daoc da realm ler arası oyuncu dağılımını öğren.
Neyseki adamlar düşünmüşte karşı realm in ne dediğini anlamıyoruz. Yoksa bu oyundan da tiksindirirdiniz insanı.

Daha önce de dediğim gibi eskisi gibi Albion un tek numarası zerg yapmak değil. Güzel rvr grupları oluşturup çıkıyorlar HW'ye Odin's e. pbaoe ne işe yariyor, Mezz rvr da nasıl kullanılır biliyorlar ve gayet de güzel uyguluyorlar. Tek başına sorc lar çıkıp grupları mezz liyor kimi zaman. Ama tabii nüfus çok olduğu için bilgi bazılarına geç ulaşabiliyor.

Konunun uzayıp uzamamasına gelince... Tartışan taraflar konu hakkında tartışabilecek yeterliliğe sahip olur, tek dertleri üste çıkmak olmaz, tartışmayı kazanan kaybeden taraflar olarak değil karşılıklı bilgi alış verişi olarak görürler konu istediği kadar uzar. Kimsede bir şey demez. Ama olay sidik yarışına dönüyorsa birinin dur demesinde fayda var.[hline]Borges
light chanter
lvl50 Animist
lvl44 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw arkidisler boyle olayları topicten topige tasımazsanız sevinirim ......Benim amacım orda plat satmak siz gene newbie topiginin devamı buraya baslamıs mumkunse konuyu kapatın ya da baska bir gelicegi olmayıpta hain adminlerin kilitlicegi topicler acınız ........
Neyse Borges'cum Sultan's ta beraberduk ben bard Zet alemin davulcusu ne yazılırsa yazılsın cevap vermemeni rica ediyorum....

Cunku bu konunun sonu yok...

Saygılar baiii[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük adammışsın helal olsun. Uzamasın diye sustuğunu alakasız bir topice yazarak konuyu kapatmış oldun. Yoksa Miss Ego'nun sırtını mı zıvazladın karar senin. Oynadığın oyundaki class lar hakkında pekde yeterli olmadığı bariz olan bilginle yazdıklarından sonra bilgi mahiyetinde yazdığım (ki buna gerek olmadığını düşünüyorum. Bu oyunla ilgili bilgi veren çok sayıda kaynak varken) yazıda cevap vermeyi becerebildiğin kısmı, kelime bilginin yetersiz kırıntılarıyla karşıladıktan sonra gidip oyununu oynamak varken hala çelimsiz ben duygunu pohpohlamaya çalışıyorsun. Git Hibernia da kac pbaoe class var öğren, diğer realm lerdeki avantajları dezavantajları öğren, hangi class larda insta büyüler var ne işe yariyorlar öğren. Daoc da realm ler arası oyuncu dağılımını öğren.
Neyseki adamlar düşünmüşte karşı realm in ne dediğini anlamıyoruz. Yoksa bu oyundan da tiksindirirdiniz insanı.

Daha önce de dediğim gibi eskisi gibi Albion un tek numarası zerg yapmak değil. Güzel rvr grupları oluşturup çıkıyorlar HW'ye Odin's e. pbaoe ne işe yariyor, Mezz rvr da nasıl kullanılır biliyorlar ve gayet de güzel uyguluyorlar. Tek başına sorc lar çıkıp grupları mezz liyor kimi zaman. Ama tabii nüfus çok olduğu için bilgi bazılarına geç ulaşabiliyor.

Konunun uzayıp uzamamasına gelince... Tartışan taraflar konu hakkında tartışabilecek yeterliliğe sahip olur, tek dertleri üste çıkmak olmaz, tartışmayı kazanan kaybeden taraflar olarak değil karşılıklı bilgi alış verişi olarak görürler konu istediği kadar uzar. Kimsede bir şey demez. Ama olay sidik yarışına dönüyorsa birinin dur demesinde fayda var.[hline]Borges
light chanter
lvl50 Animist
lvl44 Valewalker

Bak aslan seni kim gaza getirdi bilmiom ama bu oyun senin anlamadıgın konuda bu baktimki olaylar dahada kotuye gidecek bari ben yazmıyım dedim...
Sadece tartısma mekanı olan bi platformda insanlar hakaret duzeyine varabilecek hitaplarda bulunmak ne senin ne de icimizden baska birinin haddine diil..
Ya olay konusmaya gelirse soleyecek laf cok benim oynamadigim zamanlarda oyunu dısardan ızlıyodum bircok charla oynadı arkadaslarım trade olaylarının popiler oldugu gunlerde ve kafalarının etini yiyerek cok sey orendim neden ama bunları burada sunu bunu biliom diye konusmaktansa oyunun tadini cıkarmak icin kullanıom..
Tabi sen bu kadar mantıklı yazılmıs bı satırın altına yine biseyler yazabilirsin sonucta sensin...[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...