Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

holocron?!?

Sin

Öne çıkan mesajlar

simdi bu holocron olayinda anlamadigim yerlervar
1ncisi kac cesit holo var...
jedi ve sith diyolar... fakat dun olesine kestiim fs npc nin tekinden bi holo cikti Buradan bakabilirsiniz simdi bu 3ncu nesil felam mi...
kullandim master ch dedi felam :)...
simdi mrk ettigim bunu kullandik 2nci holo kullanisimda gene bundan mi kullanam lazm yoksa sith yada jedi da kullansam olur mu....[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Bu holocronun ismi Jedi Holocron oluyor. Kirmizi piramit seklinde olanda Sith Holocron oluyor. 1. Holocronun soyledigi professioni masterladiktan sonra ikinci holocronu kullanman gerekiyor. Eğer birinci holocronun soyledigi profu masterlamadan ikinci holocronu kullanirsan sana sectigin yolda ilerle gibi bir cevap verir ki buda o an devam ettigin professionlardan biri yani birinci holocronun soyledigi Creature Handler olur (Ne cumlu kurdum beee).

Ister jedi holocron(sana cikan) kullan ister sith holocron kullan hicbir sey degismiyor ikiside ayni seyi soyluyor sadece verdikleri mesajdaki iki kelime degisik o kadar.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Resimdeki holo, jedi holocron, ikinci kullandığında da farketmez, istediğini kullanabilirsin, önemli olan düşürmek...

Ben mesela 2.yi hala düşüremedim ve oyundan da sıkıldım açıkcası, eskisi kadar oyuna girmiyorum. Holo peşinde koşmak tadımı kaçırdı yani...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 16 December 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
oyundan da sıkıldım açıkcası, eskisi kadar oyuna girmiyorum. Holo peşinde koşmak tadımı kaçırdı yani...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

doğru söze ne hacet ;)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

valal ben dusurmeyi hic umut etmiyordum
freedom city den claermoore ravine sehrine giderken 2 tane basi bos takilan untrained darkside cart curt gordum, hade keseyim bari dedim 2 vurusta oldu gucsuzdude ama holo cikti hehe sevindim tabi..
isin kotu yani keske kullanmasaydim....
zaten ch kasiyodum ch masterla dedi bana
ama belki holo geri gelebilir bugun tam server downdan 1 sn ye once kullandim yani ebn kullandim server down oldu...
belki geri gelir save once alindiysa ehhe lol :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Geri gelirse bana verirsin di mi Sne :)

Söz valla bi daha Hi'lal City'e gelirsen kesmem seni... Her türlü yardıma da açığım. :-)

Mutsuz bir insanı çok mutlu etmiş olursun...

[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah dostum, oyundaki nickim Devvo biliosun, para, silah, pet, armor ne ihtiyacın varsa emrine amade... :)

:tebrikz: for Sne!!!

Yayyy!!! Artık ikinci professionuma kasabilicem, inşallah gitmez holo...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 16 December 2003 17:51 tarihinde demiş ki:
kettemoorda 2 ay takılana 1 holocron benden hediye :D[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Valla ben iki ay takılırdım holo için kettemoorda ama holo eclipsede lazım... Serverlar arası item transferi de yok... :([hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

daoc ta sole bi olay vardi...
iste excalibur serverinda 1 platinum apra veriyodun bi elemana oda sana prydwende veriyodu 1 plat...
biz elemanalra kettermoor da holo verip eclipsede onalrdan holo alabilirmiyizki
bole bi trade olaiblir mi acaba...
olabilirse swg.trade gibi bi irc kanali var midir?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

ama bizden yardımcı olabilecek kimse yok cunku her iki serverda da aynı süre takılan yok

mesela ben kettemoorda holo ayarlarım cok rahat ama eclipsete imkansız benim için

yabancı elemanlarla ayarlamak lazım anca[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 16 December 2003 17:58 tarihinde demiş ki:
daoc ta sole bi olay vardi...
iste excalibur serverinda 1 platinum apra veriyodun bi elemana oda sana prydwende veriyodu 1 plat...
biz elemanalra kettermoor da holo verip eclipsede onalrdan holo alabilirmiyizki
bole bi trade olaiblir mi acaba...
olabilirse swg.trade gibi bi irc kanali var midir?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Ya yapılır zaten de şimdi sen adama holoyu eclipsede vericen o sana kettemoorda vericek, e zaten holo kasıcak karakter de güçlüdür, ne gerek var başka serverdaki karakterin için trade yapmaya, haa, iki servera da aynı zamanı ayırıp iki karakter kasıyosan o ayrı, ben eclipse haricinde yarattığım hiçbi karakteri çok oynamadım...

Chat olayı için oyun yüklenirken bi forum ya da chat channel linki olması lazım oradan insanlara ulaşabilirsin...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 16 December 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
ehe geyigine dedim onu [hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:

Böyle hassas bi durumdayken duygularımı istismar etmek seni rahatsız etmio mu Popeye!!!

uhuhuhuhuhuhuhuhuh :([hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, eclipse down olunca chimeraya takılıyorum bende ama o kadar yani... Daha ilerisi olmaz, çünkü tanıdığın kimse yok tamamen ayrı bi dünya, aynı serverda 2 ya da 3 karakter açabilsen ozaman güzel olur işte, bi karakterin crafter olur, biri hunter falan...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...