Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Arkaaşlar yeni bişeler yapalım diorum... Sadecene braş kullanarak böle yaratıcı çalışmlar... Efem ben şöle bir örnek çalışmaylan başlıım... belli başlı kurals: -öncelikle bu böle bi önceki kişinin çalışması üzerinden devam etme olayı diil, yada benim koduum resme montaj gibin de deil.. -sonna istediinizi yapın istediiniz kadar büyültüp küçültün -çalışmada hiç ama hiç başka elat edevatlar olmasın (başka resim yada parçası, textler, çeşitli sembol vs) yani brush dışında yaıplmış hiç bişe olmasın.. -brush, bluur ve smudge kullanabilirsiniz, başka alet kullanmayın, yaratıcı olalım :D bu kadar işte hade başlayalım heuheu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah[Bu mesaj Dragonmax tarafından 15 November 2003 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
dominic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 pathle cizip uzerinden airbrushla boyamak var mi?
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 efek kullanmadıın ve elinle yaptıın sürece istersen gel beni çi,z ehuehueuehue...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hşş, beni çiz derken yani resim olarak kasttettim ha başka tarafa çekmein çizerim :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
dominic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tamam, cizerim. suanda disari cikiyorum. daha yeni pathlemeye basladim, bitince gonderirim path halini.
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 oha eleman ciddi muhah :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
dominic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 senin yaptiklarin yaninda nacizane, biz de elimizden geldigi kadar birseyler yapiyoruz ya...
fab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 *sahte bir gülümseme altında, kahkahalara boğulur*[hline]5
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 1- dom ne alaka 2- oky sanada ne alaka, bana ne gibi bi düşmanlıın var senin anlamadım töbe töbe yaa... yani sırf şu bölüm azcık canlansın die bişeyler yaratmaya çalışıorum, ama siz dalga geçiosunuz... yaptıklarımın güzel yada kötü olması veya sizn beğenip beğenmemeniz umrumda bile diil açıkçası... sadece yapıyorum... ve yapıorum... burda özellikle amacım bu bölümü canlı tututp, bölümü horace ile birlikte en çok isteyen kişi olarak ne ona nede kendime laf getirmemeye çalışıorum... böyle kimse ilgilenmezse yarın öbür gün gelipde bize " hani barıyodunbuz bize bölüm açın neler yapcaz diye" derlerse ben utanırım... kim seye bi zararım yok, kimseye bir lafım sözüm de olmadı, ama benle uraşmaya da bayılıyosunuz... valla oky senle takıştıktan sonra ben olaylar hiç olmamış gibi hareket ettim, buralarda abuk subuk atışmaların olması gereksiz çünkü... anlay6ın artık bunu ve sağa sola özellikle de bana laf sokmaya çalışacağınıza bişeyler yapıp koyun...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
fab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ben sana gülmüyorum ki dom'a gülüyorum, gıcığım ona ondan yani. Di mi dom?[hline]5
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 [hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ellerine sağlık dragon walla çok güzel olmuş ne yazık ki ps ile aram yok denecek kadar az sadece sizin çizimlere bakıp bakıp takdir edip arşivleyip wp olarak kullanarak kendimi avutuyorum işte ama bu kadar güzel çizimler görmeye devam edersem bi gaz bende girecem gibi ama şimdilik bakıyoruz ve çook beğeniyoruz tekrar ellerinize sağlık[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kimse dalga geçmeye çalışmamışki. sanatçılar kullanır böyle kinayeler, sıkma canını ;) hem dom master'sa, sen apprentice'sin mesela, yani izleyici gözüyle. o yüzden, bir kırıntı yeter erdeminizden (nasıldı lam) de, bişeyler öğrenmeye bak adamdan. takılma yani böyle şeylere. (saçmalıyorum muntazaman)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ps şart mı ? gerçi yazılmamış ama yine de sorayım boşa gitmesin çalışma[hline]Güldürme beni Sam...
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 valla ben bunu ps ile yaptım arcanecim ama dilediiniz programla yapın cnm, varsa elinizde painter fln, misal ben bu gün aradım cd sini ama yok bulamadım, oda biraz karışık da, hele horacede bi program gördüm isticem onu çok salam bişeee bende ps ile ıkına mıkına işte ehuehu alın bi dene daa yaptım...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah[Bu mesaj Dragonmax tarafından 16 November 2003 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 e hadi bi kaç çalışma görelim...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
dominic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yarin teslim edecegim odevim, gradient var ama, artik kusura bakmayin. heh.
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 cok guzel olmus yine dom severim boyle resimleri ben ama masa falan koymamanin nedeni ne?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
dominic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bu calismayi yaparken minimalism bla.bla.. alakasi yok usendim cizmeye.. =p
Numb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 dragon parlamışsın ya :) sakin canım kimse sana bişey dememiş. oky de sana bişey dememiş. sen bizim görsel sanatları bölümümüzün aktif olan yegane insanısın desem yeridir:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ahh bi tanem ya, cnm kardeşim benim... saol... :([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ve ben ısrarla brush çalışmalar yapmaya devam ediyorum :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah[Bu mesaj Dragonmax tarafından 24 November 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ve ben hala brush çalışmalar yapıp yapıp buraya koyuyorum... bi allahın kuluda bakıp "güzel yapımışın dese" :([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah[Bu mesaj Dragonmax tarafından 25 November 2003 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 DragonMax Helal wallaha :) Brushla yaptıysan eger ( ki inanıyorum :) ) mükemmel hepside.. bendede biraz yetenek var ama... Mausum o kadar kasmaz bu kadar güzel çizmeye ... ehaeuha[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 mausla çizmek şart midur? ehehe...[hline] ..scripta manent
Öne çıkan mesajlar