Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Insanin Yakarışı Yapraklar ve Ben :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 abi hayran kaldım desem (lan sizde ben kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bunnarı kasıtlı yazıonuz dimi !!! )[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Valla sadece duygularımı dışarı vurdum. Bi ben begenmiyorum kendi şiirlerimi galib.a[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yoo bende beyenmiorum senin şiirlerini :PPP yok be güzel güzel yapacam bi şeyler bulara müziği çakacams bekle az kaldı şu okul bi bitsin :)[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ikincisi oldukça vuruca bencede tebrik ediyorum. birinciside baya güzel fkat bi kaç yerinde sanki kopukluk var. yazan kişi kendine dışardan bakarken genelinde bir kaç yerinde gene içsel konuşmuş buda biraz anlatımı bozmuş. ama güzel.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Başka yorumları alabilirmiyim arkadaşlar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Sen gene beğenmiyorum falan diyeceksin bana ama çok sevdim ben de... Ruh var sende! Ve gerçekten çok güzel yazıyosun[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ''Birden bir rüzgar esti. Ani, şiddetli. O rüzgar ki beni baştan değiştirdi. Ben artık eski ben değil. ''Umarım kızmazsın Artıkların sonu gelmez oldu Gözlerim gözlerim değil Yürüyüş eski adımlarla kalleşce Dolaşıyor vucudumun etrafında Ruzgar eski şarkısını Susturmuş havada yenılıgın esinticikleri Serpişiyor anakaranın bedenıne Şarapla eş şekilde kafalarda mayhoş bir tını Yükseliyor tek bedende Ben öylece bakıyorum Yükselen yeni içte olan eski Şaşıp kalıyorum bir dahaki yıla kadar Kalabalığın içinde yalnız bir taht Ve yapayalnız bir kart Çekiyorum dilenciden Yine tekrarlıyor yakında değişimin Değişceğini yine hayıflanıp uzuyorum Rüzgarın teninde ve başı boş esinticiklerle... Tutamadım kendimi çok pardon... Birinci şiirine saygı duyuyorum bu öylesine bir değişik boyutu olsun mantalitesi... İki şiirde çok iyi bizimle paylaştığın için tekrar saol...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sadece ilk kıtası işine yaramış galiba.. istediğin gibi kullanabilirsin. Başka yorumlar...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Abi cok güsel yav.Bende eskiden oyle kendi capimda yazardim bisiler bunlri gördükce icimde bi kıpırtı oluyo gecmisten gelen rüzgar misali:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Şu yaaprak ve ben şiiri beni benden aldı desem?? tebrikler yaa gerçekten çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu da yeni yazdığım bir şiir. Dalga ve Rüzgar :yapma:Edited by Ghaldszar: Şiirin siteye eklendi. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bunuda şimdi yazdım. Herhalde ad koymaya gerek yok duygular :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Emanete Ihanet :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ya sen buralarda harcanıyosun, süper olmuş hepsi fakat bir an once durmazsan hayatında cok az aglamış ve duygularını ıcınde saklayan bi insan olarak ben şuracıkta bükülüp aglayacam walla.. helal ne diim...[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 birkaç şiir daha yazıyorum yakında onlarıda koyarım buraya.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Eroin :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :tebrikz: (bundan sonra estel'e hitaben yazdığım her şeyin başına bundan koyacam bi tane) Ben gene beğendim şiiri çok güzel. Yalnız eroin benzetmesi hoşuma gitmedi. Sevmem genellikle adının bile kullanmasını. Bakma sen bana. Çok daha etkili, vurucu bir benzetme. Tekrardan; tebrikz![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mükemmel.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha başka yorumlar alabilirmiyim lütfen? Eleştirel yorumlarda istiyorum ki kendimi geliştireyim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 şiirlerin hepsi güzel ama içlerinde en beğendiyim emanete hiyanet aslında şiirden fazla anlamam ve yazanları acayip kıskanırım ama illaki yorum istiyorsan acizane yorumum yukarıda yazılı...[hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Arkadaşlar yüceltiyorsunuz beni bende kendimi birşey sanacağım.. Teşekkürler hepinize.. yazdıkça paylaşıyorm zaten sizinle burda..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Son şiirim Yagmur ve Gölgenin Senfonisi :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 09 October 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 :tebrikz: Estelciğim sen ne yaptın böyle ya... Müthiş olmuş. Bu sefer seninle konuşabileceğim hiç birşey yok bu şiir üzerine... Sadece mükemmel[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Kağıt ve Mürekkep :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını buraya da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. [hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [Bu mesaj ghaldszar tarafından 20 October 2003 05:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar