Tarist Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Gitar,davul,org,bilmemne,vs Çalabilenler,hangi şarkıyı çaldıgını yazsın.Paticik Fm gibi yani.Tek fark siz çalacaksınız. Ben başlıyorum: Red Hot Chili Peppers-OthersideAkustik Gitar Tarist kavır =P Herkes,hangi enstrumanla çaldıgını yazıversin. P.s:Başlık,'kendin pişir,kendin ye(boyle miydi)' 'den esinlenerek yazılmıştır.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 08 Mart 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eh otun bokun FM i çıkmaya başladı nesse önemli olan içerik Muse - Unintended Drums ne de olsa basitler :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 HIM-Wicked Game(Chris Isaak Cover)Akustik Gitar[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Blind Guardian-The Bard's Song(In The Forest) Klasik Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 önde bi slipknot - sic korn - blind korn - somebody someone soad - phsyco [ bunla hawaya girioruz] girelim finalde hep beraber coşuyoruz!! iron maiden - fear of the dark aha size kosner werdim..elektro gitar..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Opeth - Deamon Of The Fall Kasış olmayan yerlerini çalabiliorum kasış olan yerlerinin tabını yazmamış zaten gavuroğlu ehehu[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Children Of Bodom - Hate Me! Davul..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Led Zeppelin - Stairway to Heaven hem söylerim hem dinlerim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben islikla butun sarkilari calarim o sayilio mu? :-P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hele bi bismillah pearl jam-do the evolution sonra radiohead-you sonra wilco-how to fight loneliness kapanış radiohead-street spirit kolay hepicii (elektro/duruma göre klasik[bkz.wilco])[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Opeth - Benighted kısmen olduğu için Volfi yazmama izin vermez. Led Zeppelin - Black Dog (akustik, bass) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 By the way-Red hot chilli peppers bass gitar yakında DT den de birşeyuler gelebilir[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 08 Mart 2003 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 yavaş çal yavaş dinle FM :P[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yngwie Malmsteen - Trilogy Suite Op. 5[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yaaş karpuz =] neyle çalıyosun?[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Red Hot Chili Peppers-CalifonicationGitar bunların şarkıları kolay oluyo ehe[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Pentagram - For Those Who Died Alone[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Joan Osbourne-One of us yine bass gitarla :) solo kısmına da girecem elbet[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Orhan Gencebay - Bir Teselli Ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Herkes o an çaldığı şarkıyı yazıyo diye biliyodum, çalabildiğini değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Azmodai hepsini aynı anda nasıl çalıyosun =] sırayla hocam sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Odun, 08 Mart 2003 19:50 tarihinde demiş ki: Blind Guardian-The Bard's Song(In The Forest) Klasik Gitar aynen[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Aslında sweet child of mine'la knowcking on heavens door'u birleştirirsek güzel bi şeyler çıkabilir belkim, ama işin içine aerosmith ve 5 tane da parça girince bence sentez pek de iç açıcı olmaz.... Opeth - Patterns in the Ivy (akustik) [Bu mesaj riglous tarafından 10 Mart 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Placebo-Every Me Every Yougitar iyi çalamıom napam bunlarla idare ediom [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 10 Mart 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Dream Theater - Fatal Tragedy[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar