draedan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 slm ch ve carbincyim biliyosunuz, 2sini de birakcam , ama master olmaya az kaldi bunlarda. jedi yolunda holo acanlarda hic bu 2 prof cikmis mi ? yakinken bitirebilirim, ugrassam mi diye dusunuyorum.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kesinlikle bitir....[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 her prof cikabilir bu cikmis bu cikmamis diye yorum yapmak imkansiz. yol yakinken bitir sen rahat edersin[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 mutlaka bitir[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bence de bitir abi, holodan master politician çıkan bile var... Ondan sonra holo kullandığında: "In order to hede hödö, master ch, yanına da master carbineer olman lazım." derse sinirden makinayı parçalarsın... :-D Tabi holo açıp fs slot için şansımı denicem dersen... Aksi durumda karar senin, bi de yeni patchle ch kasmak daha zor olacak, bilgine...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Holo söylemese bile holonun söylediği profların yanında bazı proflarıda masterlaman fs yolundaki meşakatli yoldaki küçük engellerden yanlızca biri :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 mrk ettigim konu jedi holocron la sith holocron ayni ise mi yarar, ilk jedi pesinden sith kullanabiliyomuyuz...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yarar, sith holo larin yalan soyledigine dair bir dedikodu da var ama :P[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ozaman isi sakata atmamak lazm ehhe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 canım holo dedigin sey ole bol bol bulunmuyo pek fazla tercıh sansın olacagıunızı sanmıyorum. bı de fs slotunu acanlardan bu yonde hıc belırgın bı ısarete rastlamadım su ana kadar ben.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hem blue hemde sith holocron u aynı anda kullanan çok kişi var ve hiç bir farkı yok..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sith ve Jedi holocronların hiçbir farkı yok, test edilip onaylanmış. Ayrıca official Jedi RFQda belirtiliyo, hiç bi farkı yoktur diye... Tek farkları: Sith Holocron mesajı verirken: In order to hede hödö absolute power... Jedi holocron mesajı verirken: In order to hede hödö enlightment... diyo... Bu kadar yani...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 enlightenment. lutfen dogru, aydinlik yolun adini duzgun yazalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Her ne haltsa işte... Ama eminim ki bazı arkadaşlar "Yok kardeşim ben sith holocron kullanmam, rebelım ben jediler dostumuz, kardeşimiz, onların holocronu ne diyosa onu yaparım, özgürlüğün yolu burdan geçer..." diyecektir, ama bilmiyolar ki başlarına gelecekleri... ""You don't know the power of the dark side..."" :hrr: Rebelların en yakın dostu... [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 December 2003 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bana ch cikti holodan[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Valla Sne kolay gelsin, bu haftaki patchden sonra ch kasmak çok zorlaşacak işin zor yani... Ama CH olmak zevklidir...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 devvo iste sonradan dank etti keske surrender etmeseydim gerci su an ch 0 2 0 3 tam 2 petle kasiyodum bu aksam 3 3 0 3 yapar 2 gsp cikarir carsamba butun gun takilip masterlarim diyodum yalan olduk simdi lol :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hem de ne yalan... Örnek: Voritora iki petle daldığında 2'şer k CH xp alıyodun ya o 2k petlere bölüncek 1'er k olarak, yani totalde %50 al xp alıcan... Valla kolay gelsin ne diim... :([hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 o cok sacma oluyo yani simdi tek faydasi 2 petin.. 2 tank olmasi... bari lair den xp verse pete sanirim lairler xp vermiyo ch a yoksa veriyomu? bilen var mi?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Sin, 16 December 2003 17:54 tarihinde demiş ki: o cok sacma oluyo yani simdi tek faydasi 2 petin.. 2 tank olmasi... bari lair den xp verse pete sanirim lairler xp vermiyo ch a yoksa veriyomu? bilen var mi?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Yaw ben CH kasalı bayaa oldu hatırlamıyorum valla lair xp verio mu ama vermiodu sanırım. Pet olayına gelince, sonuçta 2 petin ölmesi bi tanesinden zor... Mantık CHyi zorlaştırmak, SOE şikayetlerin farkında ki oyundaki novice CH populasyonunu düşürmeye çalışıyor...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1 xp aliyorsun lairden[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Stream, 16 December 2003 17:58 tarihinde demiş ki: 1 xp aliyorsun lairden[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Doğru lairden 1 xp alıyosun ama rifle pistol unarmed vs... için iyi XP verio. Ama faction lairleri ikisine de bişi vermio...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Faction lairi nedir ya :) faction basei base :p[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bendeki jedi sabriyla bu isi atlatirim lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Stream, 16 December 2003 18:02 tarihinde demiş ki: Faction lairi nedir ya :) faction basei base :p[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 İşte anla Ogoed, ha lair ha base... Rebel base'i rebel lair oluyo işte... :-D Hoş bana hala "holo vericem sana" diosun ama neyse... :([hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar