Aurora Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Düşüyorum yıldızların arasından ölü yaprakların içine Üşüyorum sonbaharın ellerinde. Kış esiyor damarlarımda Ölüyorum hayal bir kahramanın kollarında Parçalanmış hayalden daha umutsuz imgeleri nefes diye içime çekmeye çalışarak. Bir gün bu rüya bitecek, uyanacağım Ve tamamen kaybolmuş olacağım. Hayalimdeki imgelerdi beni gerçek yapan Sarılabildiğim tek sarmaşık yalan rüyalarıma dolanan yılan.[hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 09 December 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aurora tarafından 09 December 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tek kelime ile bu kadar saf bir duygu bu kadar iyi yazılabilirdi bu beyaz duvar a bravo... +snsuz[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Soulbringer seni dumur detayı olarak yazmak isterdim.abi o imza hala büyük şuraya bakmanı tavsiye ederim.nasıl imza seviyoruz? edit:arkadaşımızın topic kirlenmesin diye yeni bi post atmadım.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... [Bu mesaj Fistan tarafından 09 December 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Farkettim kusura bakmayın düzelttim...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tamamdır düzelttim işte :([hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 beyler imza olayını bırakında yukarıdaki şiirin tadını çıkarın abi tebrik ederim güzel olmuş eline sağlık...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Aurora, 09 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Hayalimdeki imgelerdi beni gerçek yapan Sarılabildiğim tek sarmaşık yalan rüyalarıma dolanan yılan Muhteşem diyecek bişi bulamıyorum =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Çok teşekkür ederim... Yorumlarınız sayesinde şok olmuştım diyebilirim ve günlerdir ne yazacağımı bilemiyordum. Bu şiiri buraya koyduğumda kendimi gerçekten çok kötü ve yalnız hissetmekteydim, çok saolun! :)[hline]hala öğrenemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar