The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sorunum su Simdi sitem icin dugme yaratiyorum, Ve yaratigim dumelerin (misal)yuvarlak olmasi. gerek. iyi guzel yuvarlak yapiyorum, lakin jpg olarak save edince yine kare olyor(bos yerleride byeaz oluyor Benim bu tusu yuvarlak olarak korumami nasil saglayabilirsiniz (bu arada gercek tus yuvarlak degil ama seklininde bir ismi herhalde yok) Yani yuuvarlagimsi veya ucgenimsi, Sonucta kardesim kare cikmasin Saolun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 senin işin zor :) neyse şu şekillerde halledebilirsin. yuvarlak butonu layer olarak yap. backgroundu sil. sadece layer kalsın. PNG formatında kaydet. aynı şeyi yapıp transparency channel kaydeden gif formatında da kaydedebilirsin.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Su resmin yanlarinin olmadigi(yani ustteki ve alttaki beyazligin ) Bir tus istiyorum Cokmu zor yaws? [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim[Bu mesaj The_Guardian tarafından 12 December 2003 13:20 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 12 December 2003 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 anlatmış ya horace işte.. background olan beyazı sil (tabi düğmeyi yeni bir layer olarak yap) böylece transparent bir düğmen olacak.. yani aslında bilgisayarda yuvarlak yoktur :) (nasıl lafsa) köşeleri transparan diktörtgenler vardır... (yanlışsam düzeltin) :))[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 saol da horace kadar bilmedigim icin photshop u sasirdim neyin nerde oldugu konusunda O yuzden yapamadim dediginiz lakin derdim de bitti. Yeni bir yontem denedim, Sole oldu. tum resimleri BackGround un ustune yapistirdim, Sonra Menu jpg olarakta yukledim, (de jpg yerine gif mi yapsaydim aceb) alin aynen sole oldu Ondan sonra" place holder" denen bir gif vardi bu gif transparant. front page i acip table larla tum stunlari tam resimlerin uzerine gelecek sekilde yerlestirdim sonra Palce holder gifleride bu stunlara koyup hyperlink ide istedigim sayfaya cevirdim Sonuc sudur. www.neverendinglegends.tr.cx[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 doğru yöntem bu zaten.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet doğru yöntem o.. hatta hotsopt diye birşey vardı sanırım. O kadar resimleri ayarlamak için de kasmazdın frontpage'de[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 hotspot tercih edilen bişi diil. resimlerin parça pinçik olması yüklenirken kısım kısım da olsa görünmesini saalıyo. daa iyi yani.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Bişey değil :)[hline]Buna İnanamazsınız![Bu mesaj Sensible tarafından 15 December 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Beğendiysen kalitelisini yollarım bu host kalitesini düşürüyo[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 vaysss be Sensible. Dur sen gel sole koseye. *!bisiler fisildamaya baslar* anlastikmi?Sen benim sitenin theme iyle ugras bana yardim et,Ne kadar gaype alirsam okadarini veririm sana. Neyse Sensible cim,Cok saol., Host konusuna gelince su hostt bayaguzel. http://www.1asphost.com/ Su aralar aklimda bole birsey yok ama cok tessekur ederim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar