ivan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 64K KabloNET abonesiyim ama Sabancı Telekom 'un ADSL'ine geçmek istiyorum. Mantıklı mıdır? Yani KabloNET'in hizmet anlayışından hiç memnun deilim de soruyim dedim.[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Sabancı kurumsal diye biliyorum. Ki kurumsal olmasa da şu an alamazsın bikaç ay beklemen gerekir[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Walla bir diyorlar telekom isslere(superonline bekliyor halen) port mort wermıcek bır vercekler tam bır muamma ben telekomun ozellesme olayına bıle suphe ıle bakıyorum.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar