Ytse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 1 sene once almistim 2 adeti ikinci el.. Portlar bitince patladi bi tarafimda Ucuza birakicam teklif yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hem o hemde ayni anda telefonla konusmak icin lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 peki alsak bunu neremize saplıcaz şu anda abonelik verilmio bildiim kadarıyla..[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 baslamis denior yeniden abonelik o yuzden internet bolumdeki 1 senelik topigi hortlattim ve yenisinide buraya actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 filtre dediğin splitter, valla ben sadece filtre satarım[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 elimde 2 filter + 1 splitter var... modemlerde birlikte veriorm yanliz senin ne dedigini anlayamadim yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 filtre ne yaw bne bi splitter biliorum, sen bilidiğimiz tel filtrelerinden, hani bi iki resistore amplify ve clearify onlardan mı bahsediosun?[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Splitter lara filter da deniyor.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 peki o zmn bende bi tane satıorum. Filtre diye bişide var çünkü söle iki resistorlü bi girişli bi çıkışlı kutu, ben splitter satıorum,[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 $50 tanesi usb alcatel speedtouch modem up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yine UP UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bi snye. filtr artı modemmi 50 dolar. eğer öyleyse soriim. ben 256k alcam buna uyarmı? türkiyedeki hatlara uyumlumu sorun çıkarırmı. biraz bahset bakiim filter nedir falan. çok cahilim bu konuda da,.)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ben 128k alıcam yani geliyor 1-2 haftaya kaldar balanıyor evime kaça satıyorsun ben bir fiyat öneremiyorum çünkü bilmiyorum ama sıfırlarda 50-60 dolar arası yarın bida girip bakıcam buraya özel mesajlada bildirebilirsin /istanbul bu arada[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ben alırım kaca?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 40$ a alırım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 55 dolar. ama kesin olmasi icin 3 gun muhlette isterim. ahada icq 191263125 ekle ordan konuşuk edelim olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 filter dedigin spilitter mi ? hem netttesin hem telde konuşuyorsun o işe yarıyor hani?[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 2 adet modem hala duruor... istanbul yada izmirde iseniz, izmirde karsiyaka pasaji gitarci magazinda, istanbuldaysaniz mecidiyekoy yakininda arkadasin evinde aleti takip calistigina dagir kontrol edebilirsiniz ole aleti bedava verip 3 gun denedikten sonra parasini odemek olmas kusura bakmayin bildigim kadariyla bu filter denen alet telefon hattindaki parazitleri onluor, hem daha saglikli bir baglanti elde ediorsunuz hemde ayni anda telefonla konusabiliorsunuz.. hic denememistim onu takmayi bilemiycem Aletler kullanilmis, orjinal kutu ve kitapcik yok.. sadece alet + filter (splitter deil..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 up up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar