Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ÜLKER'in getirdiği modem anca okadar olur. Tipleride zaten askeri amaçlı imal edilmiş şeyler gibi.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 corecess modem alın biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değdiğini görücekisiniz 2 yıllık adsl kullanıcısı ve iki tane adsl modem değiştirmiş biri olarak tecrübemi belirtiym[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Jacabo pardon kardesım kusura bakma sen 49 mılyon deyınce nasıkl oluyo olan dedım 60 mıl seylık sana 49 dedıler ama fıatlar tekrar ındı ben o yazıyı yazdıgımda 128 60 dı pardon kardesım =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hadi hayırlısı olsun helvacan kardeşim. düşüyorum andacına notu broadband kullanıcısıdır diye.. :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eno seni gicik etmek icin soyluyorum benim arkadas basvuru yapti ve ertesi gun telefon geldi uzaktan akrabasi calisiyomus ve inanair imisn bilmem ama adam basvuru yapti pazartesi carsamba gunu modemi elinde ve baglantisi hazir kullaniyodu ama adam mal tabi bilmiyo bilgisayari nete baglandigi anda blaster virusu yedi ehhe hala cafede surunuyo HAAHAH[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yazık ya .[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar