hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 geçen ay açikalnana fiyatlar dan sonra bu ay tekrar devreye giren TT başkani Mehmet Ekinalan , "geçen ay açıklanan fiyatlar standart fiyatlardi , biz kampanya fiyatlarimizi onay alamadiğimiz için açiklayamadik.. o onayi da son 1-2 günde aldik, işte kampanya fiyatlarimiz " dedi 128 49 milyon 256 69 milyon 512 109 milyon 1024 249 milyon 2048 465 milyon TT genel müdürü Mehmet Ekinalan saat 14.30 da "NTV açık hatta" canlı yayinda "hızlı internet projesi" konulu programda açikladi ,[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 256 69 milyon mu ? vay be fena ba$langic degil aslinda, yani $u internet geli$im projesi ayagina, sirf goruntude milletin gozuke girmek icin yapilmi$ bi$ey degilse cok iyi, hatta oyle olsa bile cok iyi :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 nasıl yani şimdi geçen ay fiyatlar yükseldi şimdi tekrar mı düştü 128 k için[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 aslinda hiç yükselmedi ( en azindan eski kullanicilar içn)... eski kullanicilara zaten 1 ay daha eski fiyat sunuluyordu ... eh adamlar kampanya fiyatlarini onaylatamamiş devlete , düzeltme olmuş ( üstü kapali ISS leri suçladi , tipki eski ihale iptallerinde olduğu gibi ) 1 ay sonra devreye soakabildiler .. ben gidicem 256 başvurumu yapçam birazdan..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 walla 256k ya geçecektim . Çok ii oldu eger böyleyse eve gidince bi arayayım. Umarım sonradan sokmazlar zamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla ben canli yayin'ın yalancisiyim ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 peki şimdi fiyatlar düşürüldümü yoksa düşürülecek mi ? Çünkü başvuruda 87 ödemeyelim. Ayrıca benim hat açılalı 3 gün oluyo 128/32 şimdi hemen geçersem baglantı ücreti de ödermiyim? 1 ay beklesemmi . Ama bekleyemiyecem galiba 69 ise giderim direk yarın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Hadi ya daha 1 hafta oldu 256ya basvurali simdi 512'ye gecmek lazim pff :)[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 walla düşerse herkes bi üsttekine atlıcak . Tabi sonra bi zam hopp herkes 128 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben bu gün sözleşme yaptım 128k 60 milyon ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bildigim kadarıyla daha yürürlüge girmedi fiyatlar . sanırım gelecek ay girecek . ama şimdi den geçmenin fazydası var çünkü çok yıgılma olucak. Tabi dogal olarak işler aksıyacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Merak etme okadar yığılma olmaz yapıcağıda zaten 128 tane raylı sistemde koşan fare sayısına 128 tane daha eklemek değil alttarafı control panelden biyerden değiştirivericekler. Benim hat sözleşme gününde açıldığına göre 256 ya 10dk da yükseltirler.. Ancak çok iyi 60 milyona kendimizi alıştırdık zaten 9 milyonda ben verim diyim bari anneme =))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya ben ayın sonunda alcam o zamana kadar olurmu yaws?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 yüksletmek için TT ye gidip dilekçer yazion , kimlik fotokopii ile baş vuruyon .. ama son fiyat değişimleri daha bildirilmemiş bir hafta daha belkiecem[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya bısey sorcam sımdı normal hattı acık olan bı yerde basvurduktan ne zaman snra acılıyor modem parasını 24 une anca yetıstırcem ona gore bı zaman ayarlıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bıde mesela ben sımdı aldım 60mılyon sozlesme yaptım ama fıyatlar dusunce sozleesmedekı fıyatta dusecek dımı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sözleşmeye bağlı. eğer öyle bi madde varsa indirimde düşer yoksa düşmez.sözleşmeyi araştır.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: jacabo, 08 December 2003 18:58 tarihinde demiş ki: ya bısey sorcam sımdı normal hattı acık olan bı yerde basvurduktan ne zaman snra acılıyor modem parasını 24 une anca yetıstırcem ona gore bı zaman ayarlıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Benim başvuru gününde açıldı ancak hattın modemle alakası yok. Hat açılır sen girmesende ödersin o ay modemin yoksa.. Ayrıca sözleşmede tam olarak ne yazıyo bilmiyorum ama zam geldiğinde ödüyorsak indirimde de öderiz sanırım. Çünkü biz değil ama eski adsl aboneleri 1 ay sonra 60 milyon olarak ödemeye başlicaktı. Biz ise bu aydan itibaren direk 60 olarak başlicaktık.. Indirimdende yararlanırız sanırım kaldı ki zaten 256 ya upgrade edersek direk yeni fiyattan ödenir yukarıdaki gibi olmasada..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 peki hazirandan osnra 512k fiyatı ne olacak? sanırım indirimden önceki fiyat geçerli olur yine peki ne kadardı indirimden önce tarifeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 oh ne iyi ben 67 milyon veriyorum 64k ultra net e 6k download hizim var 2k upload hizim var yey ALLAH KAHRETSIN BEE[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar