Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Evet uygun bir fiyat gelirse, bi ihtimal accoutumu saymayi dusunuyorum. Karakter yukarda yazdigi gibi Master CH ve Grenadeer (Comando Flame IV) 2 milyon credit var bunun yaninda %60 resistance composite armor, saglam bi flame thrower, crate of pet stims 900 dmg, crate of stimpack B 450 dmg fln filan, aradiginiz hersey var yani. Pet olarakta ise yarar hersey var, 700 dmg Rancor, 600 dmg Gurreck, 2 mauler, 3 gsp, 1 toxic merek battlelord ve mount olarak brackaset, giant spat ve bol Hem pve de en iyi karakter falan, pvpde de cok basarili girdigim savaslarda ozellikle baya is yapabiliyorum. Account ile birlikte CD yide verebilirim. Bana [email protected] dan onerdiginiz fiyatida belirterek ulasabilirsiniz. Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bu char hangi serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Xaiyn Eclipse'de idi yanlışım yoksa.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ben alabilirim ama ne kadar?cdsiz bu arada..bende var zaten..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evet eclipsede[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: sadATS2, 12 December 2003 11:13 tarihinde demiş ki: evet eclipsede[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith "Sad de benle beraber cevap verme yarışına başlamış, badge alacaz ya :-D" Evet Xaiyn Eclipse'de, Rebel ve FrF üyesi...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 yo ripe gecti die biliyorum ben 1 2 gun once yanlısmı hatırlıyorum acaba[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ???? Sad, abi sanırım yanlışın var. Benim hatırladığım en son Msar'ı aramıza aldık, Darren da yeniden katıldı... Xaiyn'i bilmiyorum ama katıldığını/katılacağını zannetmiyorum.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Xaiyn yeni imperial oldu ve RIP'e takilacakti. Son karari ne bilemiyorum. Sanırım iyi bir teklif alamazsa RIP de devam edecek gibi[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bundan haberim yoktu, eğer katıldıysa aramıza hoşgeldi, yok katılmadıysa katılırsa seviniriz, ama geçen gün bizim için "propoganda yapmayın, FrF üyelerini çalamazsınız" gibi bi postu var gibi hatırlıyorum ama... Sebebi ne olursa olsun, imperial olmasına sevindim... Bu demektir ki SW evreninde rebel sayısı 1 azaldı... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 xaiyn frf guild management list te gozukuyor yanlisiniz olmasin... msar i aldik demeyin caldik deyin daha dogru olur...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 karar tamamen ona ait spekulasyona ve gecmise bakmaya gerek yok eger bizimle kalacaksa hos geldin derim tekrar 2 gun once soledigim gibi, yok eger yoluna baska bir sekilde devam edeceksede saygı duyarim. bosverin burasi yeri deil zaten , biz de bi zamanlar rebeldik , imperial olunca millet kafasina gore can sikici laflar ediyor. herkes kendi yolunu kendi belirleyecek.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya bide sin gozunu seviim bole laflar etme 30 yasinda adami nasil calabiliriz, ayrica unutmaki o bir insan, emtia degil. yani pa ya laf ederken ozetle adimi da bir esya mal yerine koyman her seyden once o na hakaret, herkes bu oyunu istedigi gibi oynayabilmek icin aldi. hepi topu kac kisiyiz surada birbirimizi yemenin bi manasi yok bab.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: DA2019, 12 December 2003 17:16 tarihinde demiş ki: ???? Sad, abi sanırım yanlışın var. Benim hatırladığım en son Msar'ı aramıza aldık, Darren da yeniden katıldı... Xaiyn'i bilmiyorum ama katıldığını/katılacağını zannetmiyorum.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse adımmı geçti:P[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: sadATS2, 12 December 2003 19:27 tarihinde demiş ki: ya bide sin gozunu seviim bole laflar etme 30 yasinda adami nasil calabiliriz, ayrica unutmaki o bir insan, emtia degil. yani pa ya laf ederken ozetle adimi da bir esya mal yerine koyman her seyden once o na hakaret, herkes bu oyunu istedigi gibi oynayabilmek icin aldi. hepi topu kac kisiyiz surada birbirimizi yemenin bi manasi yok bab.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith iyi ya naparsanız yapın eski bi defterdi kapandi xaiyn in de gitmesine uzuldum yorum yapmicam... sanssiz bir donemdeyiz sadece dediginiz gibi herkes zevk aldigi tarafta oynamali biraz heyecanlanarak asiri tepki vererek yazi yazmisim iyi oyunlar[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 olen olur kalan saglar daha niteliklidir, bizimdir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Evet cesitli nedenlerden dolayi RIP'e gectim, ozel forumda FrF uyeleri ilede konustum. Kararim iki taraf icinde hayirli olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Tekrar aramıza hoşgeldin Xaiyn...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar