-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 gündüz ve akşamları acayip lag oluyo, ben cable kullanıyorum bi geceyarısı ancak oynanabiliyo katiyen oynanmıyo gündüz yahu,yani gecenin bi yarısıda girsen karakter geliştirmekle uğraşmazsın ava filan gidersin anca dolayısıyla karakter gelişimi baltalanmış durumda adsl de durum nasıl bide cabledaki bu düşüş yeni adsl portlarının açılmasındanmı kaynaklanıyo acaba [edit:ehhe hakkını yemiyim gündüz-akşam girdiğimde thiefim le tracking yapıp macrocu arıyorum belki soyarım diye :)] [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 15 December 2003 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ozellikle ogle vakti adım atmak mumkun olmuyor:( izmir kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 benim artık rahat oynayabildiğim hiçbir zaman dilimi yok fix 500-600 lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 aynen bende rexar gibi oldum kablonette konu hakkinda bilgisi olan varmi bu daha once de olmustu ve duzelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar