SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bana warden 1 - 2 warden speci sulermisiniz? ben 16 - 45 (nature) - 44 blunt - 18 parry die dusundum[hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- ==== P@L@d!N ==== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 blunt yada blade in 10 yada 50 olmasi farketmes dmg fazla farketmio warden support class full reg git bari grp a yararin olur lol.. git hero filan aç kafasina gözüne vurcam indircem hepsini diosan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 42reg-49nurture(nature deil o)-gerisini parry ve weapon a dagat haywan gibi heallersin bubble mubble ohooooo..... ya da bnm gibi 49 nurt 32 blunt 11 parry 28 reg yap ilerde master heal yok wild heal al gene fena olmuo healde.tabe bide rvr icin mage grup bulcaksin tank gruplarini unut derim:) dmg olarak ta farkedio aslinda ama asla bi warden gogus goguse carpismaz anca healer cleric mage falan dalarsin rvr de o yusden unut o 44 blunt 18 nurture u 18 nurture alirsan sana gulerler bi defa warden da 49 nurture olmazsa olmaz skilldir.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar