swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kimlere oy verdiniz? benim ki doğu kidd mcgrady carter j. o'neal b.wallace batı bryant duncan nowitzki marbury s.o'neal bence en zor seçim doğu guard larıydı o kadar çok isim var ki daha iverson pierce davis billups daha da var batı forward larıda da çok süper adamlar var[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tarihi ne maçın[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
can Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 kimlere verdiğimi hatırlamıyorum da, 15 şubat[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Shaq rule.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: TassadarDoran, 15 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki: Direk lakers ı alsınlar:D +1[hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- ==== P@L@d!N ====
TassadarDoran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Shaq,kobe,Malone,T-Mac,Vincer Carter,Big Ban,Lebron James e oy verdim.[hline]''Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan,yönünü rüzgara göre ayarla.Çünkü dünya; karşılaştığın fırtınalar ile değil,gemiyi limana getirip getiremediğin ile ilgilenir...''
Öne çıkan mesajlar