Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hard rock tarzı çok fazla hard olması da şart diil bikaç şarkı istiyorum ama daha çok insanların ssevdikleri özel şarkılar vardırya sizden onları istiorum :P çok bilinmesin istiyorum ama kolay buliyim istiorum anlıomusunuz?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sugar ray - rpm[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 hmm indirdim dinledim beyendim :) ama daha da tavsiye isterim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 whitesnake - is this love[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hatta MSG - what happens to me[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Molly Hatchett - Hide your heart Asia - Day before the war Magnum - Great adventure Kingdom Come - Mad queen Thunder - Back street symphony Thunder - River of pain Toto - I will remember Toto - Hydra Kiss - Detroit rock city Twisted Sister - I wanna rock Van Halen - Not Enough Van Halen Running with the devil Van Halen - Right now Bang Tango - Attack of life yoruldum daha lazım olursa söyle...[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Dokken-Walk Away[hline]hala öğrenemedim...
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 toto - hold the line[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 queens of the stone age audioslave bunların bütün şarkılarını tavsiye ediyorum[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 crystal method - born too slow bu sarki guzeldir gerci cogu kisi duymustur artik need for speedten featuring wes borlandtir ona gore[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tişkür ederim indirorum hepisini hehe :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 anathema alternative 4 ve judgement albümlerini tavsiye ediyorom.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 özel şarkılar... hm... pek kimseye sölemem ama bugün günümdeyim. terje rypdal-transition, lonesome guitar tschaikovsky-violin concerto (op 35) melvin taylor-depression blues Isaac Hayes&Barry White-Dark and Lovely Dhafer yousef-dawn prayer Keith Jarrett-Köln Concert (kompile) Al di Meola-Alien Chase on arabian desert Al di,Paco Delucia,John McLaughlin-Short Tales Of The Black Forest Omer Faruk Tekbilek-Selemet Rabih Abou Khalil-Happy Sheik[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Öne çıkan mesajlar