Loading Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Türkiyede çıktımı biliyor musunuz acaba? amerikada çıktığı söyleniyor,herhalde ps2 için alacağım tek orjinal oyundur.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 haftaya bugün çıkıyomuş.hayırlı olsun.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 neden? diger oyunlar orjinal alinmayi haketmiyorlar mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 o kadar para veremem oyunlara,final fantasy uzun uzun oynayabileceğim bir oyun ayrıca,ben öyle her oyunu uzun uzun oynayamıyorum. ayrıca ancak final fantasyi serisinin oyunları o kadar parayı hakediyor bence.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Dediğin gibi Final Fantasy serileri hak ediyor o parayı.Ama diğer oyunlarında orjinalini almak lasım aslında ama çok pahalıya gelior tabiiki.Final Fantasy 500 milyonda olsa alırdım sanırm..[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 tabi canım ben de biraz abarttım:) herkesin zevki farklıdır.herkes için özel oyunlar farklıdır.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 final fantasy x-2 cıktı hatta aldim oynuorum full ingilicze baya bi guzel olmuş 10 a gore kesin alın :)[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bu oyun için tekrar ps2 almayi düşünüyom ama çok düşününce 400 milyon vermeye de kiyamiyom lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya bana da oyun kötü geldi,X a göre.bence 3 karakterle oynaması pek olmamış bence.ama yinede oynuyorum:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ffx-2 ye kötü deme öldürürm seni ;P çünkü ps2 de tek sevdiim seri ffx serisi hehe.. ayrica cloth vs olayida baya güzel ya 3 karakter verio ama bissirü deişik özellik alabiliyosun oy oy oy olsada oynasam şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Yahu su oyuna kotu demeyın. Carpılırsınız valla.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hehheheahea bullet kopardin beni eheuaheauhea[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 3 karakter dediniz de ff8 aklıma geldi psx'imde oynadığım. aah ah ne günlerdi,squall'a ifrit'i junction eder str'sini 255'leyip mahfederdim ortalığı.bide meltdown'u koyup tam gunblade'le vururken r1'e basardım.aah ah ne renzokuken'ler çekerdim.psx'in memory card'ı iflas etmeden önceydi bunlar tabii.özlüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar