NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Tamam cassie anlaştık kaç yaşında bu meret bi anlat bakalım :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yok valla ben istemiyorum kardeş fln 15 senedir yeterince kardeşim oldu bir daha asla :) hemen devredeyim istanbulda,15 yaşında ve felaket
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bak ben 17 yaşındayım gurur dyulcak bi kardeş olurum gitar çalarım derslerim iyidir ymeke yaparım başkasına yedirmem odamı daatırım yatagımı toplarım başkasının yatağını toplamam vs.. ne ararsan war[hline]bornozlu canavar
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yaw durun bakalım yarın ne acalak ben daha cok onu merak ediyom. :)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras...
edi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 chemical'in 'nukleer baslikli fuzel aldim, cok guzel' diye konu acacagi gunu heyecanla bekliyorum ben :)
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 tamam cassie sen bana(antalyaya) yolla onu ben sana adam eder yollarım:)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ehe edi ye kaıtlıorum[hline]bornozlu canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ben severim chemical ı rahat bırakın çocuğu... onun yaşında ben de yapardım aynı şeyleri ama bir fark var ben ödünç olarak çalardım ehueh[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cassie seni de beklerim chemicalla beraber. onu kitleriz denize gideriz :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Chemical, 14 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: bağırmadan bağırmak:) güzell duygu[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! kafayı sıyırmısın sen olum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 "Roket Atar aldım çok güzel yahu:)" *Resim burda* Bugün 500 milyona roket atar aldım süper abi.Sokaktan geçen seyyar satıcıları falan patlatıyorum.Çok matrak iş. [hline] "5 yıllık hapis..." *Resim burda* Bugün patlattığım 17 seyyar satıcı tarafından ihbar edildim.5 yıl çıktı, iyi niyetten 26 yıla yükselmiş.Neyse o zamana paticik kalırsa görüşürüz... [hline] Yorumsuz.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende istiyorum ondan[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Chemophobia- Fear of chemicals or working with chemicals. LOL.[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 okulda bağırıyor musunuz onunla[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oley 1000 oldum :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Head, 15 December 2003 00:55 tarihinde demiş ki: okulda bağırıyor musunuz onunla[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Bak bu msjınla 1k ya ulastın bunu sakla :-P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ehuehe birazdan servisçiye baarıcam GEÇ ABİ GELMİOM BUGÜN diye:) sınava çalışıcaz akabinde hem bugün eski okuluma gidicem megafonumu yusuf hocama göstercem oda istiyordu sesi kısıktır hocamın:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hehehe aslansin :)[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bağırdım herif dumur oldu:) koptum ama yaa euehue noluolan[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 profilden çekmiş bide euzibillahi.. :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 chemical ın gelecektekı threadlerınden bırı uzay gemısı aldım uzay gemısı aldım amerıkan pazarından cok super bısey 9 tane atom bombası sıgıyor ıcıne ve bır lazer atışı ıle kucuk caplı bır ulkeyı yok edıyor denemelere Irak ta baslıycam aha buda gemının resmı 3 gun sonra bır thread daha uzay gemımımn yakıtı bıttı yakıut formullere denıyorum belese getırmek ıcın yoksa zengınlestırılmıs uranyumla calısıyor meret oda cok pahallı o yuzden bır tesıs kurdum eve kendı yakıtımı yapmaya calısıyorum eheh komsuda deneycem bır ara ve 1 hafta sonra yaptıgım yakıt dunyayı havaya ucurdu gemıdekı nuke ler saldı felam dunya parca pıncık oldu hepınızde öldünüz büyük ihtımal ozur dılıyorum hepınızden neyse sımdı kedı felan atomlarına ayrıldıgına gore sıtenın admını ben oldum dımı heyo heyyo admın benım ehehehe[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 heh heh he... Adam bi megafon aldım demiş ya sadece:)[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Viktor cidden benim gibi yazmışsın:) bi garip oluom okurken eüheühe[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Natural Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 artık ne desem bilmiorum eskiden belliydi böle olacağı.adamın odayı bi görseniz...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Öne çıkan mesajlar