Obscura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 placebo-protect me from what i want yada placebo-i know ama evanescence-my immortalda fena diil ama sanki enstrüman eksikliği çok hissedilmiş şarkıda pek tutmadım da denebilir[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Haklısın biraz eksik gibi ama yinede gerek sözleri gerekse amy nin sesi yeter gibi bence.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Korn - My Gift To You Biraz psikopat bi şarkı :) Şarkıda sevgilisini öldürüşünü anlatıyo[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Anathema - lost control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sözleri bakımından Bryan Adams'dan to really love a woman ama eğer en hüzünlü melodi diyosan. bi kere Jewel-hands war dinlerken adete kendini bi boşlukta hissediyosun hayatındaki birşeylerin eksikliği ne olduğunu bilmediğin halde bir duygu war içinde. İkinci şarkı ise bence bunda hiç bişi hissetmedim sadece dizide duydum sonra tesadüf eseri görebildim bir yerde. Coldplay-Trouble biliyorum çok ünlü ama ne yapıyım ama Jewel-Hands gerçekten dinlenmeli diyorum ağlanıcak şarkıdır eğer bir sebebiniz war ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 şu an aklıma gelen tek şarkı: opeth - demon of the fall sözlerine paticik lyricz den bakabilirsiniz[hline]-lortum pk mı olcan? -evet, olunca seni apprentice im yaparım -ama bab ben apprentice değilim fencing im gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 anathema - lost control Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 EvaneScence-My immortal Haluk Levent-Anlasana[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 radiohead - knives out[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 björk - i've seen it all geçenlerde bülent ortaçgil konserinin arasında çalındıında ağladığım şarkı[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar