revhas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yöntim Kurulu: Madturk Revhas Devvo Muhendis Beyaznoc Sad Jinnz Yedek Üyeler: Adaxe Ginelus[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 alakasiz olcak ama rip cok kotu bi isim daha yaratici olabilirdiniz royal imperial paladins iyi bi isim ama kisaltmasi olan rip cok anlamsiz cocukca kacmis gibi tabi beni ilgilendirmez sizin pa nizin adi kisaltmasi ,ama genede dikkatimi cekti.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 alakasız olacak ama Sin neden iki threade de rip çok kötü isim yazma geregi duydun ?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 1000 Mesaj badge i kasıyo, Popeye... :) Ben de kasıyom ama 1.5 aylık mesajlara geri dönüp cevap yazmıyorum. :-) Acaba, paticik arşivi ne kadar geriye gidio? Ben 2000'de UO oynarken benimle ilgili ya da ilgisiz hiç mesaj var mı? Du bi bakiim... :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar