Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Combat Exp

theCio

Öne çıkan mesajlar

Evet Novice commando olmak ıcın 40 Bin combat exp istiyor.Simdi greaned ler veriyo combat exp Peki combat exp veren silahlar varmı acaba?Bi turlu kasamadım su commandoyu 2 3 aydır oynamıyorum zaten yenıden bı bakıyım dedım olduruyorum bıseyler yok 400 rıfle 10 combat verıyo Yanı anlıcanız sorum combat exp veren Sılah varmı?

Sımdıden Saolun...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

Size manyak ir taktik yazayim(not bu taktik nov.gunfighter,nov rifleman nov carbiner olursa ock daha olaylasir)
nabiorus gidiorus rori ye...restusstan 1km fln guneyde leviasquall denen yaratiklari ariorus.Bu yaratiklarin ozelligi sizi yuyuken bile yakalayamamamasi bu yuzden cok rahat...ilk once bleed lerimizi atiorus sora bi grenade(vurduguundan emin olun)sora daielerer etrafinda kosun yakalayamaz sizi olunce 1497 combat xp:) hehe bunu ben unarmed da da yaptim sufer taktik tavsieye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

simdi commando olsak, mecburen exploration 4 alcaz terrain negoitation icin. bu da temiz 30 xp yi bosa sivamak demek.

ama combat medic olunca exploration 4un verdigi 40 terrain neg'i birak, tam 50 neg geliyor bos yere hic kullanmayacagin novice scout + exp 4 e 15 puani israf etmeden. ama ondan sonra bir tek elite silah professionuna yer kaliyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...