narin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Herkese selam ; Aşağıdaki 3 soruya cevap vererek istanbul veya başka illerde nerelere takıldığınızı anlatın bakalım :) 1)Yemek için ? (TGİ Friydays , Casita , Kızılkayalar , Dilim , Barcelona , Papermoon , mango , Konak Kebap evi ) 2)Cafe tazrı için ? (Gloria jeans , Kafika , Tophane vs...) 3)Dance yani gece hayatı tarzı ? ( Laila , Reina , Crystal , Cool , Pupa , Swicth , Pano , Kemancı ,Bronx ) Herkes gittiği yerleri bu üç classmana sığdırarak yazsın , bizde yeni mekanlar öğrenelim :) P.S:Benim yukarda yazdıklarım sadece örnek , benim takıldığım yerlerle pek bi alakası yok , yani yukardakiler haricinde yazın :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 1)yemek için Mc Yörük's, Kokoreçci Hilmi ve Ali Baba 2)Cafe tarzı Mizz, Zeytin ve Hayal Kahvesi. 3) The Bar ve Gizli Bahçe Antalya'dan sevgiler..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] [Bu mesaj Fistan tarafından 10 Mart 2003 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yimagh: Mercan, Benume (kadiköy civarinda takilanlar bilir.) Çogu zaman Subway Cafe: Gloria Jean's, Mask, Subway Alem: Q Jazz[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yemek: subway iyidir (kurabiyesine özel hastayım) pek bilmem de.. ne bulursam yerim.. cafe ve gece hayat tarzı: pek bilmem..[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Kenderleme. Subwayin kurabiyelerine bitiyorum.. Senle bi ara bi baskin yapip onlari ele geçirmemiz lazim. Tarifini formülünü falan bulmamiz lazim.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 1)Yemek: KFC, arada pizza (genelde pizza hut), istiklalde şimdi bu sayacaklarım: fetih köfte, şampiyon kokoreç, hayri usta dürüm, kızılkayalar, bambi, golden stone (tantuni), borsa ve bursa iskender kebapçısı (caminin sokağında şiddetle tavsiye ediyorum) 2)Cafe: hm hm .. mat-rock, orta kahve, cafe des anges, pick-up, le jardin, romantik vs diye gider 3)henüz belirli bi gece hayatım yok eheh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 [Bu mesaj LeadeR tarafından 10 Mart 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 benume berbat eşek eti midir nedir ısıtıyor zaten ekmek taze değil böükkkk oranın adını değiştiricem bunebe yapıcam[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 arcane valla o yemeklerde fena diiller aslinda ama ad konusunda gerçektne çok kötüler. bU arada Leader sende baya tikky vari takiliyorsun. Ben o tarz yerlere genelde babamla falna giderim :) (sölemesi ayip babam her alemde taninirda. (bi nevi benim babam seninkini döver olmasin.))[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lol tikkylikle ne alakası var canım. bizde her allahın günü orada deiliz tabi. ama abbas ve mercana verdiğim paranın hesabı yoktur :)[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yemek:KFC efendime söyliyim Kirinti..he tabi caddedeki midpointi unutmatyalim..fena diil orasi..hem fazla tiki deil hemde arkadaslarinla bulusup bi aksam yemegi yenecek bir yer..ayni zamanda kafe olarakda kullanilabilir..haa bide ikbal:D cafe vs:Zanzibar(bar zannetmeyin..zanzibar tanzanianin baskenti)sonracima kadikoyde guzel yerler var..hayal kahvesi iyidir.. gece hayati konser:maslak venue,babylon,park orman.. gece hayati yemek+eglence:Reina'yi tek geçerim..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Siz neymişiniz be.. Reina haytt yirim sizi uleyn..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 tike kadar kötü bi isim yok bi de cadde cafe mi ne görmüştüm yanlışlıkla orlardan geçerken eheha[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 jankis tike bi çok yer var. yani nişantaşı, 4.levent, moskova fln. ve tanıdığın yeri. ayrıca etleri süpper[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 . [Bu mesaj LeadeR tarafından 10 Mart 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 içerde arkadaşıma bakıp çıkacam muhabbeti yapıyodur bu ehehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Millet ; gittiği yerler yüzünden insanları eleştirmekten vazgeçin :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 1-Burger King 2-Yeşil (a.k.a kötfe, doruk cafe mi ne gerçek adı cafer ağa nın yanı) 3-Freelancer daki barlara benzeyen bir yer bulursam olabilir belki.Pek bilgim yok.[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Abi cadde üstünde oturuyorum ama kirinti nerde bilmem yani. o kadar da popüler ve kazIk yeniLesi bir mekan :P[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 1)Yemek için ? (Kızılkayalar , Bereket Döner(böyle bişi sanırım adı) , Barcelona , Konak , Oklava(Mantı güzel ama bi tabak kesmiyor adamı, kilo bazında mantısı pahalı) , Konak Kebap evi, Ziya Şark Sofrası(pahalı gelebilirim insandan insana değişir tabii) ) 2)Cafe tarzı için ? (Dez-anj, Barcelona, Tophane) 3)Dance yani gece hayatı tarzı ? ( İstanbul gece hayatını pek bilmem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 1-KFC MC Atolia(çorbasını şiddetle tavsiye ederim.) Kadköy civarı için Taksim Konak'ı tek geçerim.Bazen Şampiyon yada Arbys oluyor 2-Cafe Kadıköy Güğüm Çinili Orta Kapı Taksim_Himm isim olarak değil yer olarak biliyorum üzgünüm ilginçtir hiç isimleri dikkatimi çekmedi. 3-Kadıköy Trip Zincir Arka oda Caddebostan Havelka Taksim Önce bi çiçek pasajı sonra artık alkol oranına göre...[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Senelerdir ucuz yerlerde yiyorum yemeği dışarda yediğim zaman hani o dalga geçtiğiniz Hamdi Baba Dürümcülerinde Bazı özel durumlar olduğunda ise emperyalizm kalelerinde yemek yemek zorunda kalıyorum Cafe dersen nargile cafelere uğrarım param oldukça.Çünkü beni acayip rahatlatır arka planda çalan özgün müzik ve elmalıyı ya da kapiçinolunun kokusu... Dans etme olayı en güzel yazın olur..[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 praw hani bar yazmamışın[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 1) Tat-Doy (son zamanlarda bayaa bi arttı), Bahariye cafe (KAL mekanı), KFC (kuponum oldukça), Sakız gıda (bilen bilir), Sofram Pide (yorum yok) 2) Sığnak Cafe (Penguen kitap evi var -Kadıköy- orada), Bahariye Cafe, Marakeş Nargile, Diyar Nargile, Trip 3) Deniz Yıldızı (Kadıköy palık çarşısının orada migros karşısı), Yerfıstığı, Köpük(bunlar cadde ama bira ucuz), Shaft Bar[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: BabacumMostors, 11 Mart 2003 21:26 tarihinde demiş ki: bla bla bla bla Diyar Nargile, [hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 hoca yannış bilgi var:) diyarda ramazandan beri nargile yok...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar