Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"şu anda kullanılıyo" hatası alıp dosya silememek

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

geçen gün inilizce-türkçe sözlük moonstar ın yükleme dosyasını bi internet sitesinden çekmiştim ama hatalı bi dosyaydı. tıkladığım zaman "moonstar.exe is not a valid win32 application" hatası alıyorum. dosyayı silmeye çalıştığımda da "başka bi kullanıcı/program tarafından kullanılıyo" hatası alıyorum. dosya 1 haftadır desktopumda öle duruyo

task manager dan baktım o dosya o sırada kullanılmıyo. dosyanın kopyasını temporaryden falan sildim gene dosya silinmiyo
temiz bi şekilde nasıl silebilirim dosyayı?[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda kullaniliyor cevabini aldiğin dosyalari silerken 2 kere düşünmeni öneririm .. sana zarari yoksa bence birak keza , genelde o tüp dosyalar bir şekilde sistemin çalişma prosedüründe kendine yer açmiştir , sistem çalişmasini ona bağlamiştir .. örneğin bir programi uninstall ettiğinsw belirli dll dosyalarini siliyimmi silmeyeyimmi diye sorar.. nedeni o dll dosyalarini o program yüklemiş olsa bile ondan sonra kurulan programlarin o dosyalari bir şekilde kullanim alanlarina almiş olmasi olasidir..bu yüzden o dosyayi silersen başka programlar da çalişmaya bilir hatta işletim sistemin de çalişmayi reddedebilir ....[hline]kendimden örnel vereyim ; nT sistemime yüklenen abuk sabuk 1-2 dopsyayi sinirlenip dos'tan boot edip sildim , sonuç server olan makinam nete giremezken üzerimden share edilen networkteki tüm makinalar nete girebiliyordu ... sonra herşeyi yeniden kurmak zorunda kaldim vs...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

hired gun tmm temkinli düşünüyosun ama bu dosya resmen kullanılamıyo ve benim sistemimle hiçbi alakası olamaz o yüzden riske girerek silmek istiyorum

edit: command prompt açtım sildim. bismillah bakalım bi zarar vericek mi sisteme
[hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 14 December 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...