Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 1- nym questini yapan oldu mu? ben research lab.a gittim thermal detenatoru buldum ama data alabilcegim bi bilgisayar yoktu etrafta acep yanlış bişey mi yaptım yoksa halen buglımı ? 2- burda(yada herhangi bi yere) yazdıklarımız nasıl copy-paste yapılıyo oyun içinde :D herşeyi denedim ı ıh olmuyo[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 1. Nym quest ne, Nym's strongholddan mı aldın? 2. Copy/paste benim bildiğim kadarıyla çalışmıyo, ctrl+vye basınca direkt planetary map açılıyo... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 2- Controls- keymap- chat , burda copy ve paste için bind yapabiliyosun, ama ben FPS keymapi ile oynuyorum default style oynuyosan belki senin listede olmayabilir.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 options contorls keymap te chat edit copy chat edit paste diey secenekelr var bunlara bind yapabilirsin ctrl shift q ctrl shift w sorunsuz calisiyo onlara ben bind yaptim diger tuslarda sorun yasadim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Nym quest ini bir ara yapıyordum, en son Nym den quest almama izin vermişlerdi yani artık Nym le konuşabiliyordum ama droideka component sevdasına faction bozulunca gidemedim kaldı öyle... Dediğin yer tam olarak neresi hatırlayamadım fakat bir Hacker la konuşup droid parçası almaya gidiliyordu. Orası ise yaptım onu. [hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 12 December 2003 05:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oh be sonunda oldu copy paste cook saolun :) yok guru o başlardaki kısmı ben en son Nym beyden aldıgım questi sormuştum diger iki elemanınkini yaptımda nym research lab.a gonderiyo orda thermal detenator parçası alıyosun bide bilgisayarlardan data almanı istiyo ama bilgisayarların hepsi dekor gibi duruyo o yüzden kullanabilcegim bi bilgisayar bulamadım[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 popeye, benim bi tek sorum var, sen bundan bes alti sene once atlantic ultimada oyunyor muydun?[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 5-6 sene olmamıştır ama 99da falan başladım uoya ve evet atlanticteydim edit: 5-6 seneyi ay olarak gören kör gözüme ediyim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 14 December 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 copy paste yalnizca yazilan seyler icin oluyo sanirim. normal bi metini copy edemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 kopi paste? ACMISIN? Look pop... personality is not important..only paste the text,can a jedi masta ![hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar