Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 sorum var

Popeye

Öne çıkan mesajlar

1- nym questini yapan oldu mu? ben research lab.a gittim thermal detenatoru buldum ama data alabilcegim bi bilgisayar yoktu etrafta acep yanlış bişey mi yaptım yoksa halen buglımı ?

2- burda(yada herhangi bi yere) yazdıklarımız nasıl copy-paste yapılıyo oyun içinde :D herşeyi denedim ı ıh olmuyo[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

options contorls keymap te
chat edit copy
chat edit paste diey secenekelr var
bunlara bind yapabilirsin
ctrl shift q
ctrl shift w sorunsuz calisiyo onlara ben bind yaptim
diger tuslarda sorun yasadim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
Sosyal ağlarda paylaş

Nym quest ini bir ara yapıyordum, en son Nym den quest almama izin vermişlerdi yani artık Nym le konuşabiliyordum ama droideka component sevdasına faction bozulunca gidemedim kaldı öyle...
Dediğin yer tam olarak neresi hatırlayamadım fakat bir Hacker la konuşup droid parçası almaya gidiliyordu.
Orası ise yaptım onu.
[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 12 December 2003 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oh be sonunda oldu copy paste cook saolun :)

yok guru o başlardaki kısmı
ben en son Nym beyden aldıgım questi sormuştum
diger iki elemanınkini yaptımda
nym research lab.a gonderiyo orda thermal detenator parçası alıyosun bide bilgisayarlardan data almanı istiyo ama bilgisayarların hepsi dekor gibi duruyo o yüzden kullanabilcegim bi bilgisayar bulamadım[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 sene olmamıştır ama 99da falan başladım uoya ve evet atlanticteydim

edit: 5-6 seneyi ay olarak gören kör gözüme ediyim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Popeye tarafından 14 December 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...