Odune Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 dsl modemi kurdum normal olarak internete bağlanı alıyorum hızım 128 ama emule çalıştırınca her seferinde You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. yazısını çıkarıyor artı download hızım 0,6k dan yukarı çıkmıyor. herhalde eksik bişey yaptım tam olarak bilmiyorum. elime doğru dürüst bir kağıt da vermediler ayar yapmak için. yaptığım sadece alcatel modemle verilen cddeki config menusunu çalıştırmak ve dr speedtouch'ı kurmak. başkada bir ayar yapmadım. kablo modemi olan bir arkadaş var oda 10k ortalama indiriyorum dedi. bir adres verin yada kısaca anlatırsanız sevinirim[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 okudum araştırdım firewalldan kaynaklanıyormuş. emuledan dosya indirememe sorunu firewall olduğunan low id olarka gözüküyor. peki şimdiki sorum şu olacak firewalla nasıl emule'un kullandığı portları ekleyebilirim alete zarar vermeden??[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 up[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar